Naar hoofdinhoud

Warmtepomp Wijchen

Warmtepomp in Wijchen aanschaffen?

Wilt u een warmtepomp in Wijchen aanschaffen? Wij bij Van Berkum Advies en Techniek willen u daar graag bij helpen. Wij lichten graag toe waarom dit mooie product een goede investering is voor een particulier of bedrijf in Wijchen. Wij leggen u daarom uit wat een warmtepomp precies doet. De werking van een warmtepomp kan het beste worden uitgelegd als die van een omgekeerde koelmachine. Dit betekent dat deze installatie lucht koelt. Tijdens het koelen van lucht produceert de machine warmte. Deze warmte wordt weer geabsorbeerd door een verdamper en afgestaan aan een ruimte. De pomp verplaatst dus de warmte van de ene ruimte naar de andere.

Een energiezuinige techniek

Het gebruik van dit systeem is niet nieuw. Andere landen in Europa zijn al vijftien jaar bekend met deze energiezuinige techniek. Ook zien we de warmtepomp steeds meer in Nederland verschijnen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij u in Wijchen een warmtepompinstallatie te laten plaatsen. Meer weten over deze installatie? Lees verder, of maak direct een vrijblijvende afspraak voor een warmtepomp in Wijchen.[vc_column width=”1/2″]

De installatie van uw pomp in Wijchen

Bij Van Berkum Advies en Techniek kunt u terecht wanneer u een warmtepomp in Wijchen wilt aanschaffen of installeren. Ook voor de nazorg van uw warmtepomp kunt u op ons rekenen. Wanneer u bij Van Berkum een bestelling plaatst, geven wij u merkonafhankelijk advies over de warmtepompinstallatie die het beste bij u past. Als volgt komen onze vakkundige en professionele monteurs langs om de pomp te installeren. Hierna kunt u volledig genieten van de voordelen van dit mooie stukje techniek. Wat kunt u hierbij verwachten?

De mogelijkheden van een warmtepompinstallatie

Een warmtepomp is een goede investering bij u in Wijchen omdat:

  • Hij zeer energiezuinig is
  • Hij eenvoudig op afstand te bedienen is
  • Hij u de mogelijkheid tot leasen geeft
  • Hij u in staat stelt de temperatuur individueel per ruimte te regelen
  • Hij een gegarandeerde werking heeft tussen -20°C en 43°C

[vc_column width=”1/2″]warmtepomp wijchen

Laat een warmtepomp in Wijchen plaatsen

Heeft u behoefte aan meer informatie over de warmtepompinstallatie? Neem dan contact op door te bellen naar 0412-631635 of te mailen via info@van-berkum.nl. Via het online contactformulier op onze website is het ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij weten zeker dat de warmtepomp in Wijchen ook voor u een goede investering zal zijn!