Naar hoofdinhoud

Wel zo handig: een oplaadpunt op eigen terrein

Er zijn inmiddels ruim 725.500 deels of volledig elektrische auto’s in ons land. Daar staan zo’n 81.000 openbare laadpalen tegenover. Inderdaad ja, dat zijn er relatief weinig. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een professioneel oplaadpunt op eigen terrein. Want dat is

  • Altijd beschikbaar – Je staat nooit meer in de rij voor een openbaar oplaadpunt.
  • Veilig en dichtbij – Je parkeert je auto gewoon op je eigen oprit in plaats van ergens in een achterafstraat een paar kilometer verderop.
  • Snel – Als je kiest voor een snellader (op krachtstroom) kun je in no time weer elektrisch op pad.
  • Op maat gemaakt – Je hebt altijd een oplaadpunt dat bij je past: aan de muur, vrijstaand, of met vaste kabel, zodat je niet elke keer de laadkabel uit de auto hoeft te halen.
  • Duurzaam en voordelig – Met zonnepanelen op het dak wek je zelf stroom op voor je oplaadpunt. Dat is goed voor het klimaat én voor je portemonnee.

Een oplaadpunt op eigen terrein maakt elektrisch rijden een stuk aantrekkelijker

Installatie vraagt om deskundigheid

We maken het niet spannender dan het is: een oplaadpunt is in feite niets anders dan een stopcontact. Maar de installatie ervan vraagt wél om deskundigheid. vanberkum@home heeft alle kennis in huis die nodig is om je te informeren over de mogelijkheden, zodat je de beste keuze kunt maken. Onze elektrotechnische partner zorgt vervolgens voor snelle, vakkundige en voordelige installatie. En ga je voor duurzaamheid? Dan adviseren wij je graag over de installatie van zonnepanelen. 

Contact

Meer weten over oplaadpunten en zonnepanelen? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl en begin vandaag met verduurzamen!