Wat is AirQ?

AirQ is een kwaliteitsairco, speciaal ontworpen voor in huis. De airco heeft geen buitenunit en is daardoor perfect voor gebruik in appartementen en huizen waarvan de gevel niet mag worden aangetast. Bovendien is de airco fluisterstil en zuinig in gebruik. Met de service van Van Berkum is je woning gegarandeerd binnen één dag AirQ. Zonder sporen, mét het comfort dat je past. Heeft AirQ ook nadelen? Uw waterverbruik gaat omhoog en het is een relatief dure oplossing vergeleken met standaard airco-installaties.

Ideaal voor
appartementen

Woon je in een appartement en mag je buitenshuis geen elementen installeren? Verruim je comfortzone, AirQ je appartement. Zónder buitenunit is deze airco ideaal voor gebruik in appartementen en flats.

  • Bepaal je eigen design
  • Binnen één dag geïnstalleerd
  • Maximaal rendement

Ideaal voor
monumenten / huizen

Verruim je comfortone, AirQ je huis. Woon je in een monument? Of wil je liever geen storende elementen aan de gevel? AirQ heeft geen buitenunit en is daardoor ideaal voor monumentale panden.

  • Energiezuinig
  • Niets aan de gevel
  • Compact en fluisterstil

Wie airco zegt, moet Van Berkum zeggen!

Nieuwe ontwikkelingen vragen om nieuwe producten. Van Berkum heeft een eigen hightech infocenter. Daar kan je trends en innovaties op het gebied van klimaat en duurzaamheid komen bekijken. Door innovaties in de markt op de voet te volgen, samen te werken met gerenommeerde leveranciers kan Van Berkum de beste merken voeren. AirQ is zo’n kwaliteitskeurmerk!

Van Berkum denkt vanuit de klant. Dit betekent: zoeken naar de beste oplossing voor jouw huis of appartement, maar ook op tijd komen en na afloop alles weer netjes opruimen. De storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

Van Berkum is VCA-gecertificeerd, lid van brancheorganisaties UNETO-VNI en NVKL en hanteert de wettelijke F-Gassen certificering en PED-regelingen voor de koude- en klimaattechniek. Met de service van Van Berkum is je woning gegarandeerd binnen één dag AirQ. Zonder sporen, mét het comfort dat je past.

Contact

Meer weten over AirQ? Bel of mail ons. We staan je graag te woord. AirQ je comfortzone. Want wie airco zegt, moet Van Berkum zeggen.


van Berkum Klimaat en Duurzaam
Batavenweg 14
5349 BB Oss

Telefoon 0412 631 635
E-mail info@van-berkum.nl

Offerte

Voorafgaand aan elke klus geeft Van Berkum maatwerkadvies over ontwerp, installatie en onderhoud. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte aan te vragen.
Richtprijzen:

  • 1 AirQ installatie voor slaapkamer (tot 25 m2): ca. € 4.200,00 incl. BTW, incl. installatie
  • 1 AirQ installatie voor slaapkamer (tot 50 m2): ca. € 5.200,00 incl. BTW, incl. installatie
  • 1 AirQ installatie voor 2 kamers: ca. € 7.000,00 incl. BTW, incl. installatie