Naar hoofdinhoud

AirQ

Wat is AirQ?

AirQ is een kwaliteitsairco, speciaal ontworpen voor in huis. De airco heeft geen buitenunit en is daardoor perfect voor gebruik in appartementen en huizen waarvan de gevel niet mag worden aangetast. Bovendien is de airco fluisterstil en zuinig in gebruik. Met de service van Van Berkum is je woning gegarandeerd binnen één dag AirQ. Zonder sporen, mét het comfort dat je past. Heeft AirQ ook nadelen? Uw waterverbruik gaat omhoog en het is een relatief dure oplossing vergeleken met standaard airco-installaties.

WatergekoeldAirQ is een watergekoelde airco. De airco gebruikt water om de warmte te verplaatsen. Dat kan leidingwater zijn, water uit een ringleiding of uit een andere bron. EnergiezuinigAirQ je rendement, bij koelen én verwarmen. Veel watergekoelde airco’s werken met een AAN/UIT-knop, waarmee je de airco 100% aan of helemaal uit zet. AirQ niet: die heeft een toerengeregelde compressor, zodat je naar behoefte kunt koelen. Daarmee bespaar je tot wel 40%! Eigen designAirQ je interieur. Stijl of design is persoonlijk. Bepaal zelf welke kleur of print je de AirQ wilt geven. Het binnenwerk is van Fuji Electric, de kwaliteit gegarandeerd. CompactAirQ is klein en daardoor eenvoudig te plaatsen. Bijvoorbeeld in een technische ruimte of boven het systeemplafond. FluisterstilDoor de inverter-compressor en verbeterde geluidsisolatie is de airco bovendien fluisterstil. Koelen AirQ je comfortzone, het hele jaar rond. De warmtepomptechniek koelt je leefomgeving. De nauwkeurige regeling zorgt voor minder temperatuurschommelingen en een lager verbruik. Een optimaal comfort dus!

Ideaal voor appartementen

Woon je in een appartement en mag je buitenshuis geen elementen installeren? Verruim je comfortzone, AirQ je appartement. Zónder buitenunit is deze airco ideaal voor gebruik in appartementen en flats.

  • Bepaal je eigen design
  • Binnen één dag geïnstalleerd
  • Maximaal rendement

Ideaal voor monumenten / huizen

Verruim je comfortone, AirQ je huis. Woon je in een monument? Of wil je liever geen storende elementen aan de gevel? AirQ heeft geen buitenunit en is daardoor ideaal voor monumentale panden.

  • Energiezuinig
  • Niets aan de gevel
  • Compact en fluisterstil

Wie airco zegt, moet Van Berkum zeggen!

Nieuwe ontwikkelingen vragen om nieuwe producten. Van Berkum heeft een eigen hightech infocenter. Daar kan je trends en innovaties op het gebied van klimaat en duurzaamheid komen bekijken. Door innovaties in de markt op de voet te volgen, samen te werken met gerenommeerde leveranciers kan Van Berkum de beste merken voeren. AirQ is zo’n kwaliteitskeurmerk!

Van Berkum denkt vanuit de klant. Dit betekent: zoeken naar de beste oplossing voor jouw huis of appartement, maar ook op tijd komen en na afloop alles weer netjes opruimen. De storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

Van Berkum is VCA-gecertificeerd, lid van brancheorganisaties UNETO-VNI en NVKL en hanteert de wettelijke F-Gassen certificering en PED-regelingen voor de koude- en klimaattechniek. Met de service van Van Berkum is je woning gegarandeerd binnen één dag AirQ. Zonder sporen, mét het comfort dat je past.

 

Contact

Meer weten over AirQ? Bel of mail ons. We staan je graag te woord. AirQ je comfortzone. Want wie airco zegt, moet Van Berkum zeggen.

van Berkum Klimaat en Duurzaam
Batavenweg 14
5349 BB Oss

Telefoon 0412 631 635
E-mail info@van-berkum.nl