Naar hoofdinhoud

Warmtepomp Veghel

Een warmtepomp in Veghel laten installeren?

Wilt u een warmtepomp in Veghel laten installeren? Om uw woning of bedrijfsruimte op een duurzame manier te kunnen verwarmen en koelen? Een bijzonder verstandige keuze. En dat is al helemaal het geval als u in Veghel besluit om Van Berkum Advies en Techniek voor deze klus in te schakelen. Hieronder overtuigen wij u graag van deze stelling. Maar laten we de werking van een warmtepomp eens onder de loep leggen. Want hoe werkt zoiets eigenlijk?

[vc_column width=”1/2″]

Hoe werkt uw warmtepomp in Veghel?

Een warmtepomp maakt gebruik van de energie die zich in de omgeving bevindt. Deze is bijvoorbeeld te vinden in de bodem, maar bevindt zich ook gewoon in de lucht. De warmtepompinstallatie zet de energie om in warmte of kou. Hiervoor is slechts een kleine hoeveelheid stroom nodig: dankzij de efficiënte werking van hedendaagse warmtepompen komt ongeveer 75 procent van de opgewerkte warme of koude van de gratis omgevingsenergie. De overige 25 procent is afkomstig van de elektriciteit die nodig is om de warmtepompinstallatie te laten werken. Dit levert u een aanzienlijke besparing op. Naast volledig elektrische warmtepompen (die helemaal geen gasaansluiting behoeven) zijn er ook ook hybride varianten te verkrijgen. Dit is een meer voordelige soort, waarbij een warmtepomp wordt gecombineerd met een HR-ketel. Deze kan bijspringen op piekmomenten of als het buiten erg koud is bij u in Veghel.

Waarom zou u in Veghel kiezen voor Van Berkum?

Een warmtepomp is een slimme investering. U kunt flink besparen op uw energiekosten en doet dankzij de verminderde uitstoot ook het milieu een groot plezier. Maar waarom zou u in Veghel juist in zee gaan met Van Berkum Advies en Techniek? Daar zijn verschillende goede redenen voor. De belangrijkste daarvan zijn de volgende:[vc_column width=”1/2″]warmtepomp veghel

  • Onze kundige medewerkers geven u betrouwbaar advies, volledig op maat
  • Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten met prima garantievoorwaarden
  • De montage van uw warmtepomp wordt uitgevoerd door zeer ervaren monteurs
  • Een storingsservice die 24 uur per dag te bereiken is
  • Heldere communicatie en nooit verrassingen dankzij een duidelijke offerte

Zo vraagt u uw offerte voor uw warmtepomp in Veghel aan

Er valt nog veel meer te vertellen over zowel warmtepompen als de kwaliteiten van ons bedrijf. Heeft u in Veghel inderdaad behoefte aan meer informatie? Of wilt u direct een gratis offerte aanvragen? Bel of mail ons dan. Dat doet u respectievelijk via 0412-631635 en info@van-berkum.nl. U bent slechts een telefoontje of mailtje verwijderd van uw hoogwaardige warmtepomp in Veghel!