Warmtepomp Nijmegen - Van Berkum Naar hoofdinhoud

Warmtepomp Nijmegen

Warmtepomp in Nijmegen installeren

Zoekt u naar een bedrijf dat voor u een warmtepomp in Nijmegen kan installeren? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Van Berkum Advies en Techniek. Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf dat voorop loopt in de wereld van warmtepompen. Dit betekent niet alleen dat wij de meest geavanceerde warmtepompinstallaties leveren, maar vanzelfsprekend ook dat wij de warmtepomp snel en vakkundig bij u in Nijmegen komen installeren. Bel voor een vrijblijvende offerte met 0412-631635 of ontdek de voordelen en mogelijkheden van een warmtepomp in Nijmegen door snel verder te lezen.

Om meerdere redenen een slimme investering

Steeds meer bedrijven en particulieren in Nijmegen kiezen ervoor om hun bedrijfsruimte of woning met een warmtepomp te verwarmen en koelen. Dat is niet verwonderlijk. Een warmtepompinstallatie gaat namelijk gepaard met verschillende voordelen. Voor veel van onze klanten in Nijmegen is de significante kostenbesparing van doorslaggevend belang. Afhankelijk van het type installatie dat u kiest, wordt het gasgebruik namelijk gereduceerd tot een minimum (bij een hybride variant) of zelfs nul bij een volledig elektrische uitvoering. De benodigde stroom kan overigens ook met zonnepanelen opgewekt worden, zodat u op termijn helemaal voordelig uit bent. Naast financieel aantrekkelijk is een warmtepomp ook een bijzonder groene investering. In plaats van aardgas gebruikt u namelijk de energie die zich in de lucht of bodem bevindt om (het water in) uw woning of bedrijfsruimte te verwarmen. Een waardevolle investering dus!

Waarom in Nijmegen kiezen voor Van Berkum?

Een warmtepomp is een slimme maar ook flinke investering waar u in Nijmegen natuurlijk jaren plezier van wilt hebben. Wij leveren daarom uitsluitend zeer hoogwaardige producten met royale garantievoorwaarden. Tegelijkertijd zijn wij volledig merkonafhankelijk, waardoor wij u altijd kunnen helpen aan een warmtepompinstallatie die uitstekend bij uw situatie past. Andere reden om uw vertrouwen aan Van Berkum te schenken zijn de volgende:

  • Wij voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn lid van meerdere brancheorganisaties
  • Bij ons krijgt u betrouwbaar en professioneel advies
  • Wij hebben een storingsdienst die permanent bereikbaar is
  • Geen vervelende verrassingen achteraf dankzij een gedetailleerde offerte
  • Snelle en kundige installatie van uw warmtepomp

Warmtepomp nijmegen

Wilt u de mogelijkheden voor een warmtepomp in Nijmegen bespreken?

Wilt u ons bereiken? Voor het beantwoorden van prangende vragen of voor het inplannen van een vrijblijvend inventarisatiegesprek? Bel ons dan via 0412-631635. Mailen kan naar info@van-berkum.nl. Dankzij Van Berkum zult u zeker geen spijt krijgen van uw keuze voor een warmtepomp in Nijmegen.