Naar hoofdinhoud

Warmtepomp Helmond

Op zoek naar een warmtepomp?

Wilt u een mooie investering voor de toekomst doen voor uw bedrijf of woning in Helmond? Een warmtepomp in Helmond kan dan heel interessant zijn. Bij Van Berkum Advies en Techniek weten wij alles over deze mooie techniek en informeren u er graag over. Want wat is een warmtepomp precies? Hoe gaat het in zijn werk? Warmtepompen werken als een omgekeerde koelmachine. Dit betekent dat wanneer hij koelte produceert, hij tegelijkertijd warmte vormt. Alle warmte die vrijkomt, wordt geabsorbeerd en weer afgestaan aan een andere ruimte. De pomp zorgt er dus voor dat de warmte wordt verplaatst. Kortom, een prachtig systeem die vele voordelen kan bieden. Over deze voordelen van de warmtepomp zullen wij u later meer vertellen. Bij Van Berkum Advies en Techniek kunt u terecht voor een mooie warmtepomp. Meer weten over deze techniek? Lees verder of maak direct een afspraak voor de installatie van een warmtepomp in Helmond.[vc_column width=”1/2″]

De plaatsing van een warmtepompinstallatie in Helmond

Wanneer u een warmtepomp in Helmond laat installeren door Van Berkum Advies en Techniek, biedt dit vele voordelen. Wanneer u contact met ons opneemt voor informatie, geven wij op een merkonafhankelijke manier advies. Wij zorgen dat de warmtepompinstallatie perfect aansluit op uw wensen en behoeftes. Als volgt komen onze vakbekwame en professionele monteurs langs om de machine in Helmond te installeren. Wij zijn een heel allround installatiebedrijf, dus wij weten altijd raad. Na de montage van de pomp kunt u ook altijd bij ons terecht voor de nazorg. Wij vinden het ontzorgen van de klant namelijk heel belangrijk. Van Berkum is het juiste adres voor uw warmte installatie. Wat zijn de voordelen van een goede waterpomp?

Het voordeel van een warmtepomp

Voordat u overgaat tot aankoop, wilt u meer weten over de voordelen. Een warmtepompinstallatie:

  • Is zeer nauwkeurig
  • Is eenvoudig op afstand te bedienen
  • Kunt u leasen
  • Is individueel per ruimte te regelen
  • Heeft een gegarandeerde werking tussen -20°C en 43°C

[vc_column width=”1/2″]warmtepomp helmond

Maak een afspraak voor een warmtepomp in Helmond

Wilt u vanuit Helmond een gratis vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan naar 0412-631635. Mailen is mogelijk via info@van-berkum.nl. Verder is het ook mogelijk om een afspraak te maken door het online contactformulier op onze website in te vullen. Wij verlenen u graag meer informatie over de waterpomp in Helmond.