Naar hoofdinhoud

Warmtepomp Den Bosch

Ontdek de voordelen van een warmtepomp

Bent u benieuwd waarom steeds meer bedrijven en particulieren besluiten tot de aanschaf van een warmtepomp, ook in Den Bosch? En waarom zij er in groten getale voor kiezen om deze laten leveren en installeren door Van Berkum Advies en Techniek? Dan bent u helemaal op de juiste plek aanbeland. Op deze pagina komt u namelijk meer te weten over zowel de werking en voordelen van een warmtepomp in Den Bosch als de onderscheidende kwaliteiten van ons bedrijf.

De werking van een warmtepomp

De essentie van een warmtepomp is dat deze warmte verplaatst. Afhankelijk van het type warmtepomp dat u heeft, wordt gebruik gemaakt van energie die zich in de bodem, het water of de buitenlucht bevindt. Deze energie wordt door de installatie opgenomen, vervolgens dankzij een slechts beperkte hoeveelheid stroom op de juiste temperatuur gebracht en weer afgegeven. Op deze manier wordt met een enkel systeem uw woning of bedrijfspand in Den Bosch verwarmd of gekoeld. Centraal of per individuele ruimte. Er zijn overigens zowel volledig elektrische warmtepompen beschikbaar als hybride varianten. Bij een hybride systeem is er sprake van een buitenunit (die de warmte in de buitenlucht opneemt, verwarmt en verplaatst) en een cv-ketel. Deze kan bijspringen als de buitenlucht te koud is (bij vorst bijvoorbeeld). Zo bent u in Den Bosch altijd gegarandeerd van warmte en warm water.

Gun uzelf een hoogwaardige warmtepomp in Den Bosch, kies Van Berkum!

Een warmtepomp is niet alleen goed voor het milieu (dankzij lager aardgasverbruik), maar vooral ook goed voor uw portemonnee. Met name als u ervoor kiest uw warmtepomp te laten leveren en monteren door de ervaren experts van Van Berkum.warmtepomp den boschAls gerenommeerd en gecertificeerd installatiebedrijf leveren wij uitsluitend hoogwaardige producten van A-merken en zorgen wij voor een vlekkeloze installatie. Op deze manier bent u in Den Bosch verzekerd van optimaal rendement en een flinke besparing op uw energiekosten. Bovendien:

  • Kunnen wij de pomp combineren met bijvoorbeeld vloerverwarming of luchtgordijn
  • Zorgen wij ervoor dat het systeem discreet wordt weggewerkt
  • Lichten wij u graag voor over mogelijke subsidies waarvoor u in aanmerking komt

Bel of mail ons voor een vrijblijvende inventarisatie

Van Berkum biedt u in Den Bosch een totaaltraject, inclusief advies, ontwerp, installatie, service en onderhoud. En alles volledig op maat. Om deze reden onderhouden wij vaak al jarenlange uitstekende relaties met onze klanten, ook die uit Den Bosch. Is ook uw interesse gewekt? Bel dan voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek naar 0412-631635, of mail naar info@van-berkum.nl. De installatie van uw warmtepomp in Den Bosch is in goede handen bij Van Berkum!