Naar hoofdinhoud

Installatiebedrijf Nijmegen

Een installatiebedrijf in Nijmegen? Van Berkum!

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Nijmegen die gespecialiseerd is in klimaattechniek (klimaatbeheersing) en elektrotechniek? Dan bent u bij Van Berkum aan het juiste adres.[vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][wpc_featured_box image=”1934″ title=”Klimaatbeheersing Nijmegen” desc=”Als merkonafhankelijk specialist van klimaatbeheersing en klimaattechniek in Nijmegen bieden wij u een verstandig advies en een scherpe offerte.” more_text=”Klimaatbeheersing” link=”url:%2Fuw-vraag%2Fklimaatbeheersing%2F|||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][wpc_featured_box image=”1936″ title=”Elektrotechniek Nijmegen” desc=”Een goed doordachte elektrotechnische installatie is de noodzakelijke basis voor een comfortabele en veilige woon- en werkomgeving in Nijmegen.” more_text=”Elektrotechniek” link=”url:%2Fuw-vraag%2Felektrotechniek%2F|||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator]

Allround installatiebedrijf in Nijmegen

Zoekt u naar een all-inclusive installatiebedrijf in Nijmegen dat u kan helpen op het gebied van klimaatbeheersing? Omdat u airconditioning zoekt voor uw bedrijfspand? Of wenst u een warmtepomp voor uw woning? Van Berkum Advies en Techniek biedt het u allemaal. Wij zijn dé specialist in klimaattechniek en elektrotechniek. Zowel voor bedrijven als particulieren. Graag horen wij wat uw wensen zijn in Nijmegen. U kunt bij ons installatiebedrijf terecht voor advies, energiezuinige producten en uitvoerig onderhoud aan uw installaties. Benader ons installatiebedrijf in Nijmegen als u ook behoefte heeft aan duurzame oplossingen.

Waarom klimaatbeheersing en klimaattechniek?

Graag vertellen de specialisten van ons installatiebedrijf u meer over het belang van optimale klimaatbeheersing. Een goed woon- en werkklimaat zorgt ervoor dat u comfortabel en zorgeloos door uw ruimte in Nijmegen kunt bewegen. Bent u in het bezit van een verouderde of geen airconditioning? Dan kan de lucht binnenshuis al snel te droog worden of vol met bacteriën en schimmels komen te zitten. Laat u een installatie uit de elektrotechniek monteren door Van Berkum? Dan wordt de lucht in uw pand letterlijk geklaard. Dit komt uw gezondheid, en daarmee uw werkprestaties, enorm ten goede. Bent u benieuwd naar de vele oplossingen in de klimaattechniek? Naast airconditioning kunnen wij ook warmtepompsystemen en installaties uit de elektrotechniek monteren. Allemaal met hun eigen voordelen en eigenschappen. Wat past het beste bij uw pand in Nijmegen? Wij komen er graag achter. Wij bieden namelijk uitsluitend maatwerk aan in de klimaattechniek.

Ons installatiebedrijf in vijf termen samengevat

Ons installatiebedrijf is in Nijmegen al regelmatig ingeschakeld. Door zowel bedrijven als particulieren. Wij vinden het prettig dat steeds meer mensen het belang van een optimale klimaatbeheersing erkennen. Zo dragen wij allemaal ons steentje bij aan een schoner klimaat binnen en buiten onze directe woon- en werkomgeving.[vc_column width=”1/2″]Ons installatiebedrijf staat voor:

  • Maatwerk
  • Ontzorging
  • Duurzaamheid
  • Professionaliteit
  • Energiebesparing

[vc_column width=”1/2″]Installatiebedrijf Nijmegen

Kies voor ons installatiebedrijf in Nijmegen?

Bent u in Nijmegen ook overtuigd van de vele positieve ontwikkelingen in de installatietechniek? Wilt u ook stappen zetten in de klimaattechniek? Kies dan ook voor een duurzame, comfortabele en energiezuinige oplossing van Van Berkum Advies en Techniek. U bereikt ons door te bellen naar 0412-631635 of te mailen naar info@van-berkum.nl. Of vul ons online contactformulier in. Uw all-inclusive installatiebedrijf in Nijmegen met grote specialisatie in de klimaatbeheersing is Van Berkum.