Naar hoofdinhoud

Installatiebedrijf Eindhoven

Een installatiebedrijf in Eindhoven? Van Berkum!

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Eindhoven die gespecialiseerd is in klimaattechniek (klimaatbeheersing) en elektrotechniek? Dan bent u bij Van Berkum aan het juiste adres. Gespecialiseerd in klimaattechniek en elektrotechniek

Ons installatiebedrijf is in Eindhoven hét installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in klimaatbeheersing. Dit maakt ons uw geschikte partner als u op zoek bent naar oplossingen in de klimaattechniek. Wij zijn Van Berkum Advies en Techniek. De juiste producten en installaties in de elektrotechniek maken uw woon- en werkleven in Eindhoven aanzienlijk comfortabeler, gezonder en prettiger. Is dat waar u naar op zoek bent? Maak dan kennis met ons installatiebedrijf vanuit Eindhoven.

Als de klimaatbeheersing niet op orde is

U staat er liever niet bij stil, maar de experts van ons installatiebedrijf vertellen u toch graag wat er kan gebeuren als de klimaatbeheersing in uw pand niet op orde is. Heeft u geen (goed werkende) airconditioning in Eindhoven? Dan is de kans groot dat het al snel te koud, te warm of te droog is. Dit kan ernstige hoofdpijn, nekklachten of verkoudheid teweeg brengen. Hoe kunt u dit voorkomen? Door de juiste installaties en producten op het gebied van elektrotechniek te laten installeren. Hebben onze specialisten dat straks bij uw pand gedaan? Dan houdt onze service in Eindhoven nog niet op. Wij bieden namelijk ook uitvoerig onderhoud aan op onze producten uit de klimaattechniek. Kortom, kies voor onze oplossingen in de elektrotechniek en klimaattechniek.

Is ons installatiebedrijf wat u zoekt?

In uw zoektocht naar een installatiebedrijf in Eindhoven komt u natuurlijk allerlei beloftes en afspraken tegen. U weet helaas niet altijd zeker of deze wel waargemaakt kunnen worden. Wij van Van Berkum vertellen u graag dat u bij ons geen twijfel hoeft te hebben. Wij hebben zeer belangrijke punten hoog in het vaandel staan. Zijn deze punten ook voor u essentieel? Controleer het aan de hand van onderstaande vragen:

  • Wilt u maatwerk?
  • Wilt u duurzame oplossingen?
  • Wilt u energiezuinige producten?
  • Wilt u samenwerken met een expert in klimaatbeheersing?
  • Wilt u een samenwerking aangaan van advies tot en met onderhoud?

Installatiebedrijf eindhovenBeantwoordt u deze vragen met een volmondig ‘ja’? Dan is ons installatiebedrijf precies wat u nodig heeft. Laat ons uw klimaatbeheersing weer op orde brengen!

Wij zijn graag uw installatiebedrijf in Eindhoven

Erg verstandig dat u vanuit Eindhoven kiest voor echte experts in de installatietechniek. Wij helpen u graag aan de beste installaties in de klimaattechniek. U bereikt Van Berkum Advies en Techniek telefonisch via 0412-631635. U mag uw mail sturen naar info@van-berkum.nl. Uiteraard staat u ook vrij een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij kijken er naar uit kennis met u te maken als uw all-inclusive installatiebedrijf in Eindhoven!