Naar hoofdinhoud

Jouw baan bij Van Berkum Klimaat en Duurzaam

Voordelen die ertoe doen

Dit is wat je bij Van Berkum Klimaat en Duurzaam mag verwachten

1. Flexibiliteit en vrijheid

Flexibiliteit in je werk zoals jij het wilt: beheer je eigen projecten, onderhoud zelfstandig klantcontact en pas installatievoorstellen aan als jij een beter idee hebt; we vertrouwen op jouw kennis en ervaring. Bij ons heb je de vrijheid om te vernieuwen, met een team dat altijd voor je klaarstaat.

De vrijheid die je hebt als monteur vind ik mooi. Als je bij een klus denkt dat je een oplossing op een andere manier kunt maken, dan mag je dat ook uitvoeren. Die vrijheid heb je

2. Projecten van A tot Z met aandacht voor de klant

Van de eerste schroef tot de laatste handdruk: Bij Van Berkum Klimaat en Duurzaam werk je aan projecten van A tot Z. Hierbij staat service centraal en krijg je genoeg tijd voor de klant. Geen bliksembezoeken, maar tijd die nodig is om de beste installaties te maken! Neem de leiding over installaties en klantcommunicatie en rond elk project met trots af.

Het is belangrijk dat we iets goeds en moois neerzetten voor de klant en dat ze het als een plezier ervaren dat je langskomt. Als je dan vervolgens hoort dat de klant 5 sterren heeft gegeven mét een mooie reivew, dan geeft dat veel voldoening.

Het team van Van Berkum Klimaat en DuurzaamHet team van Van Berkum Klimaat en Duurzaam

3. Open cultuur, sfeer & persoonlijke aandacht

Stap in als monteur bij een bedrijf waar collega’s vrienden worden en waar jouw groei centraal staat. Geniet van een werkomgeving met korte lijntjes met je collega’s en ruimte voor persoonlijke aandacht. Geniet van de voordelen van een informeel klein bedrijf: een borrel met bitterballen op vrijdag, teamuitjes en een dartbord in de kantine. Lees meer over ons team.

Het team maakt het mooi, het is echt gezellig, we hebben leuke collega’s rondlopen waar ik echt een goede klik mee heb, dat maakt het elke keer weer de moeite waard om hierheen te rijden.

4. Uitdaging en afwisseling

Geen dag is hetzelfde. Werk de ene dag aan een complete klimaatinstallatie voor een groot kantoor, de dag erna met mooie designunits bij iemand thuis en de dag erop weer aan het oplossen van een storing in de regeling van een warmtepomp.

Je bent heel afwisselend bezig, elektro, afvoer, koeltechniek, er is genoeg uitdaging, je bent niet continu hetzelfde aan het doen en je komt ook nog iedere dag ergens anders.

5. De beste gereedschappen en de mooiste bussen

Werk met de beste spullen, zoals gereedschap van Hilti. En neem jouw bus lekker mee naar huis!

Werken bij Van Berkum Klimaat en Duurzaam?