Naar hoofdinhoud

Collega’s aan het woord

Bjorn van den Bogaart

Mijn naam is Bjorn, 25 jaar oud en ik woon in Den Bosch. Vanaf mijn 16e kom ik bij Van Berkum. Ik ging toen in de zomervakantie mee onderhoud doen aan airco’s.

Dit deed ik elk jaar tot aan mijn studietijd. Daarna ben ik meer administratief werk gaan doen hier. Doordat ik hier op kantoor kwam te zitten heb ik twee kanten van het werk hier gezien. En omdat ik tijdens mijn studies Bedrijfseconomie, Supply Chain Management en later ook Data Science veel te maken kreeg met procesoptimalisatie en digitalisering, ontwikkelde ik vaak ook een mening over het proces bij van Berkum. 

Daarom heeft Rob mij gevraagd of ik hier na mijn studie een project van wilde maken, en zodoende ben ik hier nu blijven hangen. 

Mijn dagen zijn nooit hetzelfde. Ik ben constant bezig met kijken waar we onszelf kunnen verbeteren. Daarnaast probeer ik ons ERP systeem zo efficiënt mogelijk in te richten. Ik ben vaak het aanspreekpunt voor monteurs wanneer zij hinder ervaren in het digitalisatieproces. Hiermee wil ik het werk op kantoor en op de werkvloer zo makkelijk mogelijk maken, en zorgen voor een gestroomlijnd proces. Dit is niet altijd even makkelijk, maar uitdaging houdt je scherp. Naast de uitdagingen zijn het ook vooral de collega’s en de sfeer die het werk leuk maken. De vrijdagmiddagborrel is dan ook een moment waar we elke week naar uit kijken.

Bjorn van Den Bogaart - Van Berkum Klimaat en DuurzaamBjorn van Den Bogaart - Van Berkum Klimaat en Duurzaam

Bekijk al onze vacatures of neem direct contact op

Open sollicitaties zijn welkom!

*” geeft vereiste velden aan

Ik ga akkoord met de privacy policy.