Naar hoofdinhoud

Warmtepomp Oss

Van Berkum: voor een warmtepomp in Oss

Een warmtepomp in Oss laten plaatsen? Dat laat u met een gerust hart over aan de vakspecialisten van Van Berkum Advies en Techniek. Al jarenlang een begrip in de regio Oss. Wij zijn gespecialiseerd in klimaattechnologie en probleemloos in staat om ook uw wensen te vertalen naar een hoogwaardig eindresultaat. Wij hebben inmiddels al aan talrijke particulieren en bedrijven in Oss en omstreken een warmtepomp mogen leveren, elke keer opnieuw naar volle tevredenheid van onze klanten. Wilt u ook het gemak en het voordeel van een warmtepomp ervaren? Bel dan direct voor een vrijblijvende offerte met 0412-631635. Eerst behoefte aan meer informatie? Lees dan gerust verder.

Waarom kiezen voor een warmtepomp in Oss?

Een warmtepomp haalt warmte uit lucht, water of bodem, en vormt zo een duurzaam alternatief voor een traditionele cv-ketel op gas. De kleine hoeveelheid stroom die een warmtepomp gebruikt, wordt ruimschoots gecompenseerd door het feit dat u geen of nauwelijks gas meer zult gebruiken. En dat zult u in Oss merken in uw portemonnee: afhankelijk van het type installatie waar u voor kiest, zal uw besparing aanzienlijk zijn. Bovendien kunt u de komende jaren ook profiteren van een aantrekkelijke overheidssubsidie. Een warmtepompinstallatie betekent echter niet alleen voor financieel voordeel en milieuvoordeel, maar ook gebruiksgemak. Zo is het mogelijk om de pomp op afstand te bedienen en om het klimaat in elke ruimte in uw bedrijfspand of woning apart te reguleren. Bovendien kunnen bestaande externe systemen moeiteloos geïntegreerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloerverwarming en luchtgordijnen.Warmtepomp Oss

Vijf reden om voor Van Berkum te kiezen

Kies er voor uw warmtepomp in Oss te laten leveren en installeren door Van Berkum, dan profiteert u altijd van:

  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (wij leveren uitsluitend A-merken)
  • Advies op maat
  • Een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is
  • Zeer hoogwaardige installatie
  • Een efficiënte en snelle werkwijze

En voor we het vergeten: wij beschikken over alle benodigde certificaten en keurmerken. Zo zijn wij lid van brancheorganisaties UNETO-VNI (voor installatietechniek) en NVKL (voor luchtbehandeling en koudetechniek). Zo weet u in Oss zeker dat u zich aan een warmtepomp van Van Berkum zeker geen buil zult vallen.

Bel of mail ons direct voor een vrijblijvende offerte

Wilt u in Oss een geheel vrijblijvende en gedetailleerde offerte aanvragen voor een warmtepomp? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0412-631635. Mailberichten ontvangen wij graag via info@van-berkum.nl. Wij kijken ernaar uit om uw warmtepomp in Oss te komen plaatsen!