Zonnepanelen die de zon opzoeken?

Als specialist op het gebied van duurzame energiesystemen kennen Van Berkum Klimaat en Duurzaam & DUSOPA Energy alle ins and outs van zonnestroom. Onze expertise zetten we graag in om bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve duurzame producten. Zo hebben we in samenwerking met Kaal Masten in Oss een innovatieve mast met beweegbare zonnepanelen gerealiseerd.

Kaal Masten streeft ernaar het gebruik van energie en schaarse grondstoffen tot een minimum te beperken. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe producten staat duurzaamheid voorop en wordt gestreefd naar maximale CO2-reductie. De innovatieve mast met beweegbare zonnepanelen is voor de hoofdingang van het kantoor van Kaal Masten geplaatst en sluit in alle opzichten aan bij het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf. De aansluiting van de zonnepanelen en de omvormer, alsook de aansluiting van de installatie op de verdeelkast hebben Van Berkum Klimaat en Duurzaam & DUSOPA Energy verzorgd. De gerealiseerde besparing en CO2-footprint van het systeem zijn via Internet uit te lezen. De innovatieve zonnestroommast heeft inmiddels de belangstelling gewekt van een aantal gerenommeerde bedrijven met ambities op het gebied van duurzaamheid.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van beweegbare zonnepanelen? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl