Naar hoofdinhoud

Zonnepanelen Schijndel

Van Berkum: Zonne-energie in Schijndel

[vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]Zonnepanelen of een zonneboiler laten plaatsen in Schijndel? Of wilt u graag meer informatie over zonne-energie? Dan bent u bij Van Berkum Advies en Techniek aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod en jarenlange ervaring, kunnen wij u voorzien van het beste advies. Neem vandaag nog contact met ons op en wij staan u graag te woord.[vc_btn title=”Bel nu: 0412-631635″ style=”custom” custom_background=”#007944″ custom_text=”#ffffff” link=”url:tel%3A0412631635|||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator]

Zonne-energie specialist in Schijndel

Heeft u besloten om aan een duurzame toekomst te werken en zonnepanelen in Schijndel te plaatsen? Wij bij Van Berkum Advies en Techniek helpen u graag verder. Bij ons kunt u namelijk terecht voor verschillende energie oplossingen zoals zonnepanelen en een zonneboiler. Maar wie is Van Berkum precies? Van Berkum Advies en Techniek is adviseur, regisseur en engineer op het gebied van klimaattechniek, elektrotechniek, airconditioning installatie en koudetechniek. Wij geven u dan ook graag advies op het gebied van zonne energie en de plaatsing van zonnepanelen in Schijndel.

Vele voordelen

Wat zijn nou precies de voordelen van zonnepanelen? Wat kan het u opleveren in Schijndel? Wij vertellen u het graag. Wij gaan met u om de tafel zitten en kijken welk merk van zonnepanelen het beste aansluit op uw behoeftes. Ons ruime aanbod aan merken zorgt ervoor dat u genoeg keus heeft. Interesse gekregen naar ons advies op het gebied van zonne energie? Maak dan een afspraak, of lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van zonne energie in Schijndel.

Zonnepanelen in Schijndel

Naast elektriciteit, kan zonne energie u nog meer geven. Warm water is hier een voorbeeld van. Met de hulp van een zonneboiler en de energie die uw zonnepanelen in Schijndel opwekken, kan er water worden opgewarmd. Dit water van de zonneboiler kunt u onder andere gebruiken tijdens het douchen of het koken. Een zonneboiler is voordelig, omdat u tot wel 45% kunt besparen op de energiekosten van warm water. Meer weten over de zonneboiler? U kunt ons altijd bellen voor advies of informatie over de kosten van dit product. Zowel zonnepanelen als zonneboilers hebben wij in ons assortiment. Wij weten zeker dat onze energie-oplossingen een zeer positief effect zullen hebben op uw energierekening. Meer weten over onze aanpak? Lees dan het vijftal punten waar wij als bedrijf voor staan.[vc_column width=”1/2″]

Professioneel en vakbekwaam

Dit kunt u van Van Berkum Advies en Techniek verwachten in Schijndel:

  • Wij willen onze klanten graag ontzorgen
  • Wij voldoen aan alle wettelijke vereisten
  • Ons werk is professioneel en vakbekwaam
  • Onze aanpak is merkonafhankelijk
  • Wij zijn lid van diverse brancheorganisaties

[vc_column width=”1/2″]Zonnepanelen Schijndel

Vraag een vrijblijvende offerte aan

In Schijndel behoefte gekregen aan advies op het gebied van zonne energie en duurzame oplossingen? Wij staan u graag te hulp. Bel direct naar 0412-631635. Mailen is mogelijk via info@van-berkum.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ook ons contactformulier op de website invullen. Wij ontzorgen u graag door het plaatsen van zonnepanelen in Schijndel!