Naar hoofdinhoud

Zonne-energie

“Als merkonafhankelijk specialist zijn wij ervan overtuigd dat investeren in zonnepanelen verstandig is. Daar hebben we minstens 5 goede redenen voor.”

Investeren in zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is interessanter dan ooit. Want de rente is laag en de prijs-kwaliteitverhouding van zonnepanelen is sterk verbeterd. Bovendien:

  • Meer rendement – Een investering in zonnepanelen levert veel meer rendement op dan u aan rente krijgt bij uw bank; grofweg 14%.
  • Energieprijs stijgt niet – De prijs van de energie die u zelf opwekt door middel van zonnepanelen, stijgt niet; u weet dus nu al wat de komende 25 jaar uw elektriciteitskosten zijn.
  • Korte terugverdientijd – De gemiddelde terugverdientijd bedraagt tegenwoordig nog hooguit 6 à 7 jaar, mede doordat de aanschaf van zonnepanelen btw-vrij is.
  • Waardestijging – Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van uw woning of bedrijfspand en een verbeterde EPC-waarde (energielabel).
  • Goed voor het milieu – Met zonnepanelen draagt u bij aan het realiseren van een energieneutrale gebouwde omgeving en een schoner milieu.

Deskundigheid

De keerzijde van de medaille: het aanbod is enorm en sinds kort zijn de wettelijke (veiligheids)eisen waaraan de installatie moet voldoen, aangescherpt. Dat vraagt om deskundigheid. Samen met gespecialiseerde partners zijn wij u graag van dienst met onze expertise.

Uitsluitend Europese producten

We kunnen het gehele traject voor u verzorgen: van opbrengstberekening en afhandeling met de energieleverancier tot en met levering, montage en onderhoud van de installatie. En we werken uitsluitend met Europese producten, dus u bent verzekerd van optimale kwaliteit.

Meer informatie

Neem contact op met onze duurzaamheidsexperts voor meer informatie over zonne-energie en over de subsidiemogelijkheden.