Wonen en werken in een comfortabel binnenklimaat? Kies voor een slimme kwaliteitsairco! - Van Berkum Naar hoofdinhoud

Wonen en werken in een comfortabel binnenklimaat? Kies voor een slimme kwaliteitsairco!

Het Nederlandse klimaat zit vol verrassingen; nachtvorst in mei, zomerse temperaturen in oktober, of in een week tijd van 13 naar 28 graden. Hoe zorg je met zó veel onverwachte uitschieters buiten voor een comfortabel klimaat binnen? Inderdaad, met een slimme kwaliteitsairco die kan koelen én verwarmen.

Een airco die ook verwarmt is twee (c.v.) tot vier keer (elektrische verwarming) zo zuinig. Zeker met de hoge gasprijzen levert dat een aanzienlijke besparing op. Maar hoe maak je de juiste keuze? Want de mogelijkheden zijn legio, maar de kwaliteitsverschillen tussen de diverse merken zijn vaak aanzienlijk.

Er is veel waar u op moet letten bij de aanschaf van een airconditioner:

Kwaliteit – een airco koop je om er jarenlang plezier van te hebben, dus kiesvoor een A-merk, met garantie van de fabrikant én van Van Berkum Klimaat en Duurzaam.
Koelvermogen – te veel koelvermogen is niet nodig, maar te weinig koelvermogen levert niet het gewenste resultaat.
Energieverbruik en efficiëntie – uiteraard wilt u graag dat met zo weinig mogelijk vermogen een zo hoog mogelijke prestatie wordt geleverd.
Geluidsproductie – u wilt vast geen aangenaam gekoelde woon- of werkruimte waar je oordopjes in moet vanwege het lawaai.
Gezondheid – de betere airconditioners zijn tegenwoordig voorzien van luchtzuiverende filters met een antibacteriële en antiallergische werking.
Kosten – de prijs-kwaliteitverhouding van airco’s én van de installatie ervan kan onderling nogal verschillen, dus laat u goed informeren.
Uitvoering – ook voor het geval dat aircomotoren niet aan de buitenmuur mogen worden gemonteerd zijn er diverse oplossingen.
Techniek – sommige airco’s zijn geschikt om te koelen én te verwarmen; met uw smartphone regelt u eenvoudig de gewenste temperatuur.
Design – er zijn diverse mooie alternatieven voor de ‘standaard’ airco’s. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld binnendelen, buitendelen of gootwerk op kleur te coaten.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Van Berkum Klimaat en Duurzaam is merkonafhankelijk specialist op het gebied van koelen en verwarmen. Wij kunnen u dus niet alleen voorzien van een verstandig advies, maar ook van een offerte op maat. En uiteraard kunnen wij de airco ook vakkundig voor u installeren en onderhouden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van slimme kwaliteitsairco’s?
Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl