Naar hoofdinhoud

Airco laten installeren

Comfortabel wonen? Kies voor een slimme kwaliteitsairco!

Maar hoe maak je de juiste keuze? Want de mogelijkheden zijn legio, maar de kwaliteitsverschillen tussen de diverse merken zijn vaak aanzienlijk. En wat voor jouw woning de beste keus is, is van een aantal praktische maar ook technische factoren afhankelijk. Er is veel waar je op moet letten bij de aanschaf van een airconditioner:

  • Kwaliteit – Een airco koop je om er jarenlang plezier van te hebben, dus kies voor een A- merk, met garantie van de fabrikant én van vanberkum@home.
  • Koelvermogen – Te veel koelvermogen is niet nodig, maar te weinig koelvermogen levert niet het gewenste resultaat.
  • Energieverbruik en efficiëntie –Uiteraard wil je graag dat met zo weinig mogelijk vermogen een zo hoog mogelijke prestatie wordt geleverd.
  • Geluidsproductie – Je wilt vast geen aangenaam gekoelde woon- of werkruimte waar je oordopjes in moet vanwege het lawaai.
  • Gezondheid – De betere airconditioners zijn tegenwoordig voorzien van luchtzuiverende filters met een antibacteriële en antiallergische werking.
  • Kosten – De prijs-kwaliteitverhouding van airco’s én van de installatie ervan kan onderling nogal verschillen, dus laat je goed informeren.
  • Uitvoering – Ook voor het geval dat aircomotoren niet aan de buitenmuur mogen worden gemonteerd zijn er diverse oplossingen.
  • Techniek – Sommige airco’s zijn geschikt om te koelen én te verwarmen; met je smartphone regel je eenvoudig de gewenste temperatuur.
  • Design – Er zijn diverse mooie alternatieven voor de ‘standaard’ airco’s. Ook kun je bijvoorbeeld binnendelen, buitendelen of gootwerk op kleur laten coaten.

Een airco die ook verwarmt is veel zuiniger dan een CV of elektrische verwarming. Met de huidige gasprijzen levert dat een aanzienlijke besparing op.

Airco Keuzehulp

Zijn je plannen concreet en wil je producten en prijzen vergelijken? Vul onze Airco Keuzehulp in en krijg advies op maat.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood; vanberkum@home is merkonafhankelijk specialist op het gebied van koelen en verwarmen. We zetten de beste mogelijkheden graag voor je op een rij. En uiteraard kunnen we de airco ook vakkundig voor je installeren én onderhouden.

Contact
Wil jij advies van een expert bij de aanschaf van je airconditioner? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl!

Ben je aan het oriënteren en weet je nog niet precies wat je wilt?

Kies dan voor tekst en uitleg van een expert en maak een afspraak voor een videocall of een live afspraak in de demo-ruimte in Oss met Rob van Berkum! In 30 minuten tijd beantwoordt hij al je vragen.