Naar hoofdinhoud

Word jij onze nieuwe topper?

Van Berkum wil met zijn A-klasse service nog meer bedrijven helpen met realistisch verduurzamen . Daar hebben we nieuwe toppers voor nodig: een Automation & Information engineer, Detail engineer, Hogere veiligheidsdeskundige, Maintenance Technician en Maintenance Coördinator.
Scroll down

Zit je graag op de vrachtwagen en is een uitdagende manoeuvre voor jou een makkie? Houd je van klantcontact en kom je graag bij klanten ‘thuis’ op het erf? Draai je je hand niet om voor bulktransport en werk je graag flexibel?

Kom dan werken als chauffeur bij Nijhof-Wassink bij de divisie Feed Logistics! Bij Feed Logistics draait alles om veevoer. Wij verzorgen mengvoederdistributie door heel Europa en jij zorgt ervoor dat het veilig en op tijd bij de eindklant terecht komt. Ook regelen we het transport van diervoederproducten en kunstmest van de fabrikant naar de boer.

De 5 voordelen van werken als chauffeur bij Feed Logistics

“Mijn salaris wordt altijd op tijd uitbetaald: elke maand op de 20ste staat het op mijn rekening. Zo hoef ik me geen zorgen te maken over mijn vaste lasten die automatisch worden afgeschreven.”

1. Goed materieel

Wij houden van onze chauffeurs en zorgen dus voor goed materiaal: al onze trucks en bulkopleggers, zijn jong en goed onderhouden. Mocht er onverhoopt reparatie nodig zijn, dan wordt dat zo snel mogelijk geregeld. Dat geldt ook voor jezelf: je ontvangt bij ons tot maximaal 250 euro per jaar voor niet- verzekerde fysiokosten.

2. Goed salaris

Er wordt goed betaald: conform D schaal van de Cao Beroepsgoederenvervoer. We hechten ook waarde aan structuur, dus je salaris wordt elke maand op de 20ste gestort. En maak je geen zorgen over een vast contract, dat krijg je direct.

“Geen dag is hetzelfde: je route brengt je de ene dag naar een melkveehouderij en een varkensboer, terwijl je de volgende dag bij drie verschillende kippenboeren op bezoek bent. Door de afwisseling heb ik echt plezier in mijn werk.”

3. Goede werksfeer

Nijhoff-Wassink is een grote internationale organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. Bij ons hangt nog altijd de sfeer van een familiebedrijf met een grote onderlinge betrokkenheid: je wordt behandeld als een persoon en niet als een nummer. We zijn nuchter, maar houden wel van een geintje. We werken hard, maar is er ook ruimte voor ontspanning. Ben je er het volgende bedrijfsfeestje bij?

4. Goede (interne) opleiding

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Daarom krijg je bij ons volop kansen om opleidingen en cursussen te volgen en heb je veel doorgroeimogelijkheden. Ben jij op je best als je jarenlang hetzelfde werk doet? Bij ons heb je een stabiele werkgever. Of heb je juist de ambitie om door te groeien, naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie? Binnen ons bedrijf kun je ontzettend veel kanten op. Samen kijken we wat er nodig is om jouw ambities waar te maken!

“Je krijgt vertrouwen, waardoor je zelfstandig kunt werken. Mijn leidinggevende gelooft in mijn manier van werken, waardoor ik ook de vrijheid heb om mijn werk zo goed mogelijk op mijn manier uit te voeren. Met de transportcoördinatoren is er ook altijd ruimte voor overleg.”

5. Goed rooster

Wij houden van structuur, maar we zijn ook flexibel, net als jij. Dat betekent dat we altijd helder communiceren en duidelijke afspraken met je maken. En dat geldt ook voor het werkrooster: je bent 1x in de 2 weken op zaterdag beschikbaar en verder plannen we op tijd in volgens een werkrooster dat het beste bij jou past: kies uit dag-, middag-, avond- of ploegenritten, zelfs in het weekend.

Bekijk alle beschikbare vacatures

communiceren en duidelijke afspraken met je maken. En dat geldt ook voor het werkrooster: je bent 1x in de 2 weken op zaterdag beschikbaar en verder plannen we op tijd in volgens een werkrooster dat het beste bij jou past: kies uit dag-, middag-, avond- of ploegenritten, zelfs in het weekend.