“Investeren in zonnepanelen is interessanter dan ooit.”

Interessante investering

Overweegt u nieuw- of verbouw van woning of bedrijfspand, dan is nú het moment om de installatie van zonnepanelen op te nemen in uw plannen. Niet alleen om daarmee te kunnen voldoen aan de steeds strengere energiezuinigheidseisen, maar ook omdat de rente laag is en de prijs-kwaliteitverhouding van zonnepanelen sterk is verbeterd. Investeren in zonne-energie is interessanter dan ooit, want:

  • Een investering in zonnepanelen levert veel meer rendement op dan u aan rente krijgt bij uw bank; grofweg 14%.
  • De prijs van de energie die u zelf opwekt door middel van zonnepanelen, stijgt niet; u weet dus nu al wat de komende 25 jaar uw elektriciteitskosten zijn.
  • De gemiddelde terugverdientijd bedraagt tegenwoordig nog hooguit 6 à 7 jaar, mede doordat de aanschaf van zonnepanelen btw-vrij is.
  • Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van uw woning of bedrijfspand en een verbeterde EPC-waarde (energielabel).
  • Met zonnepanelen draagt u bij aan het realiseren van een energieneutrale gebouwde omgeving en een schoner milieu.

Totaaloplossing

Samen met gespecialiseerde partners zijn wij u graag van dienst met onze expertise. We bieden u een totaaloplossing: van opbrengstberekening, financieel plan voor (bedrijfs-)subsidie en afhandeling met de energieleverancier tot en met levering, montage en onderhoud van de installatie. We werken uitsluitend met Europese producten, dus u bent verzekerd van optimale kwaliteit.

Meer informatie

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over zonne-energie en over de subsidiemogelijkheden.

Werkgebied

Van Berkum installeert voornamelijk zonnepanelen in- en rondom: OssUdenVeghelNijmegenDen Bosch, EindhovenWijchen, Vught, Helmond,  SchijndelTilburg.