“Klimaatbeheersing in bedrijf of kantoor is maatwerk.”

Klant-specifieke oplossingen

Een optimaal werkklimaat is afgestemd op wat mensen prettig vinden en staat in dienst van uw bedrijfsproces. Als merkonafhankelijk specialist op het gebied van klimaatbeheersing in bedrijf of kantoor zetten we daarom altijd in op klant-specifieke oplossingen. Dat betekent: maatwerk.

Bedrijfszekerheid

In een allround installatietraject denken we van a tot z met u mee: van advies en ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud. En we zijn extra scherp op de bedrijfszekerheid van de installatie. Want we begrijpen dat dat van wezenlijk belang is voor uw onderneming.

Airco

Een slimme airco-installatie kan koelen én verwarmen. Maar de mogelijkheden zijn legio (portable, single split, multisplit, mét inverter of zonder, mét buitenunit of zonder), en de kwaliteitsverschillen tussen de diverse merken zijn vaak aanzienlijk. Wij vertellen u graag waar u op moet letten.

Warmtepompinstallatie

Een warmtepompinstallatie is een energiezuinige totaaloplossing die het gehele klimaat van een pand nauwkeurig regelt. Centraal of individueel per ruimte. Het systeem koelt, verwarmt en ventileert. Ook zijn er combinaties mogelijk met bijvoorbeeld vloerverwarming.

Hybride installatie

In een hybride installatie werkt de warmtepomp slim samen met een gasgestookte hr-107 combiketel. De warmtepomp voorziet in de standaardbehoeften en de cv-ketel gaat alleen aan bij piekgebruik. Dat betekent: altijd optimaal comfort tegen de laagst mogelijke kosten.

Subsidies en financieringsvormen

Overweegt u nieuwbouw of renovatie van uw bedrijfspand, dan is het raadzaam om de aanleg van een (hybride) warmtepompinstallatie op te nemen in uw plannen. Want de gebruikskosten zijn laag en voor de aanschaf zijn er diverse subsidies en financieringsvormen.

Meer informatie

Onze deskundigheid beperkt zich niet tot technische en productkennis alleen. Onze experts kunnen u ook uitstekend informeren over andere relevante zaken, zoals Arbo-eisen, energiezuinigheid, subsidies en fiscale regelingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.