“Een duurzame installatietechnische oplossing realiseert een verbeterde energiezuinigheid van woningen en utiliteitsgebouwen.”

Strengere eisen

De overheid streeft naar een energieneutrale gebouwde omgeving. De eisen die worden gesteld aan de energiezuinigheid van gebouwen, worden daarom steeds verder aangescherpt. Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor energielabels van woningen worden de eisen strenger.

Installatietechnische oplossing

Om aan alle eisen te kunnen voldoen is een goed energieconcept nodig. Dat zal deels bestaan uit slim(mer) isoleren. Maar voor een serieuze verbetering van de energiezuinigheid van woningen en utiliteitsgebouwen, is een duurzame oplossing op installatietechnisch vlak nodig.

Duurzaam energiesysteem

Zowel particulieren als bedrijven laten daarom steeds vaker bij nieuwbouw of renovatie een duurzaam energiesysteem installeren. Bijvoorbeeld (een combinatie van) een warmtepomp, zonneboilers, oplaadpunten en zonnepanelen.

Beter rendement, kortere terugverdientijd

Door dat de technologie steeds geavanceerder wordt, neemt het rendement van duurzame installaties toe, terwijl de terugverdientijd afneemt. Kiezen voor duurzaamheid wordt dus financieel steeds interessanter.

Subsidies en financieringsvormen

Bovendien zijn er diverse subsidies en financieringsvormen voor de aanschaf en aanleg van een duurzaam energiesysteem. Onze duurzaamheidsexperts hebben alle kennis in huis om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden, zodat u de beste keuze kunt maken.

Meer informatie

Neem contact op met onze duurzaamheidsexperts voor meer informatie over duurzame energiesystemen.