Synthon: complete kantoorverbouwing in slechts vier weken

Farmaceutisch bedrijf Synthon, dat met zijn hoofdkantoor gevestigd is in Nijmegen, is continue in beweging. Naast de grote nieuwbouwplannen kocht Synthon begin dit jaar nog een pand in Nijmegen aan, vlakbij het hoofdkantoor. Voor Van Berkum de uitdaging om de begane grond en de eerste verdieping van het gebouw in slechts vier weken tijd compleet te renoveren. Zodat de mensen van Synthon snel deze nieuwe kantoorruimtes konden betrekken.

Turn-key oplevering

Alle installaties, waaronder ventilatie, koelen, verwarmen, elektra en data vielen onder de verantwoordelijkheid van Van Berkum. Gezien de omvang van deze werkzaamheden vroeg Synthon Van Berkum om het gehele project te begeleiden, van begin tot eind. Een grote en nieuwe uitdaging voor ons bedrijf, die we graag aangingen. In vier weken tijd is het gehele project turn-key opgeleverd, inclusief de coördinatie met alle partijen, waaronder de tapijtenlegger, de kantoorinrichter, glasvezelbekabeling tussen de panden en het straatwerk buiten. Ook coördineerde Van Berkum alle bouwkundige zaken. Het gehele project is binnen de afgesproken planning én binnen budget opgeleverd, zonder meerwerk.

Compliment directie

Wat vooraf door de medewerkers van werd gezien als een locatie waar men liever niet naar toe verhuisde, is uiteindelijk een prachtig pand geworden. De directie gaf bij opening een mooi compliment over het verloop van de werkzaamheden. En ook het personeel van Synthon kwam terug op zijn mening bij het zien van het eindresultaat. Het pand is nu zelfs favoriet. Van Berkum werkt al vele jaren voor Synthon. Lees hier het verhaal van Cor Snelleman, Hoofd Techniek bij Synthon.