Naar hoofdinhoud

Complete warmtepompinstallatie in 17 appartementen in Eindhoven

  • Hendriks Techniek in Oss
  • Complete warmtepompinstallatie in 17 appartementen in Eindhoven (transformatieproject Hemels Wonen)
  • Oplevering januari 2023

Transformatieproject Hemels Wonen

Hendriks Techniek verzorgt in de woning- en utiliteitsbouw alle denkbare technische installaties. Voor het project Hemels Wonen in Eindhoven is Hendriks een van de opdrachtnemers. In dat project wordt de karakteristieke Don Boscokerk getransformeerd tot 17 appartementen, elk met een eigen karakter, uitzicht en beleving. In opdracht van Hendriks Techniek hebben we voor deze appartementen de warmtepompen geleverd en geïnstalleerd.

De opdracht van een bedrijf als Hendriks bevestigt waar wij als bedrijf voor gaan en voor staan.

Rob van Berkum: “In bouwprojecten, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie, wordt veel samengewerkt en uitbesteed op basis van onderaannemerschap. Bijvoorbeeld als een partij zelf te weinig capaciteit heeft, wat door de huidige krappe arbeidsmarkt nogal eens het geval is. Zoals dat geldt voor elke vorm van samenwerking is het ook voor onderaannemerschap van belang dat er een ‘klik’ is tussen de partijen; een match op visie, cultuur en mindset. Dat een gerenommeerde partij als Hendriks Techniek ons de installatie van 17 warmtepompen in hun project toevertrouwt, zien we als een eervolle bevestiging van waar wij met Van Berkum Klimaat en Duurzaam voor gaan en voor staan. Een mooi compliment voor onze kennis en expertise, onze visie en onze waarden en normen.”

Prettige samenwerking

Bart Bongers, senior werkvoorbereider bij Hendriks Techniek: “De samenwerking met Van Berkum Klimaat en Duurzaam verloopt prettig. Op dit project in Eindhoven verzorgden we samen de technische installaties. Van Berkum leverde en installeerde de warmtepompen en wij de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Niet alleen in de voorbereiding, maar ook tijdens de uitvoering vulden we elkaar prima aan. We kijken terug op een fijn proces.”

Meer weten over onze werkwijze bij installatie in bestaande bouw?

Als merkonafhankelijk specialist verzorgt Van Berkum Klimaat en Duurzaam advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud van duurzame klimaat- en energie-installaties in nieuw- en bestaande bouw. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl.

Wil je graag meewerken aan mooie duurzame installatieprojecten? Dat kan, want we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Klik hier voor een overzicht van onze vacatures.