Profiteer nú van subsidie op uw duurzame energiesysteem!

Zowel particulieren als bedrijven laten steeds vaker zuinige en duurzame energiesystemen installeren. De technologie wordt geavanceerder, waardoor het rendement van deze systemen toeneemt en de terugverdientijd afneemt. Bovendien zijn er voor de aanschaf en aanleg van een duurzame installatie aantrekkelijke subsidies en financieringsvormen.


Zo is er de Energie Investeringsaftrek (EIA) waarmee bedrijven fiscaal voordelig kunnen investeren in bijvoorbeeld ledverlichting of een warmtepomp. En de SDE+ subsidieert het verschil in kostprijs tussen duurzame en conventionele energie. Daarmee wordt het ook voor grootverbruikers van energie (bedrijven en instellingen) aantrekkelijk om te investeren in duurzame energie-installaties, zoals zonnepanelen.

Voor particuliere én voor zakelijke gebruikers is er de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Met de ISDE kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van een duurzaam energiesysteem, zoals een zonneboiler of een warmtepompinstallatie. In 2016 is er niet minder dan € 70 miljoen subsidie beschikbaar. En ook ú kunt daarvan profiteren.

Overweegt u nieuwbouw of renovatie van woning of bedrijfspand? Dan is nú het moment om u te laten informeren over de aanschaf en aanleg van een duurzaam energiesysteem. Want de aanschafkosten van een duurzame installatie kunnen nu prima worden opgevangen door gebruik te maken van bijvoorbeeld de ISDE.

Van Berkum Klimaat en Duurzaam rekent het u graag voor. We kennen alle ins and outs van de subsidies en regelingen. In 2015 hebben we voor diverse opdrachtgevers met succes aanvragen ingediend. En ook ú zijn we graag van dienst met een subsidieaanvraag voor uw duurzame energiesysteem. En uiteraard ook met het ontwerp, de uitvoering en het onderhoud ervan.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van (subsidieaanvragen voor) duurzame energiesystemen? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl