Naar hoofdinhoud

Marcel Figge

Sentech

“Advies waar je op kunt vertrouwen” – Marcel Figge, directeur Sentech

“Van Berkum heeft in 2012 ons nieuwe bedrijfspand, een kleine 1000 m², van een klimaatbeheersingssysteem voorzien. In ons oude kantoor maakten we nog gebruik van de conventionele manier van koelen en verwarmen. Nu is het pand voorzien van een airco-installatie met een koppeling tussen de al aanwezige verwarming en ventilatie. Via een intern systeem wordt zo warmte benut om koude ruimtes te verwarmen en vice versa. Efficiënt en energiezuinig dus. En dat zie je terug in de energierekening.

Op het advies van Van Berkum kun je vertrouwen. Ook in ons vorige kantoor installeerden zij de airco. Van Berkum adviseerde ons om voor een A-merk te gaan. Om kosten te besparen maakten wij toen een andere keuze. Uiteindelijk bleek de geïnstalleerde airco de gewenste capaciteit niet te halen. Van Berkum heeft toen op ons verzoek het hele systeem vervangen. Voor een deel ook een investering van hun kant. Ze hebben dit toen zó goed opgelost, dan kun je wel een potje breken.

Een bedrijf wordt vooral gemaakt door de medewerkers. Het team van Van Berkum bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen die allen mooie producten willen opleveren. Als er na afronding van een project iets is bel ik en staan ze binnen een dag op de stoep. Daarom verwijs ik iedereen door die iets met verwarmen of koelen wil!”

>Website Sentech