Thermen Lucaya

“Van Berkum staat open voor nieuwe dingen” – Jolanda Lemeer, Directeur / Eigenaar Thermen Lucaya

“Thermen Lucaya werkt al 25 jaar samen met Van Berkum. Om die reden kennen zij onze branche en ons pand door en door. De lange relatie die we met hen hebben is vooral gebaseerd op openheid. Alles gebeurt in goed onderling overleg.

Wat ik sterk vind aan Van Berkum is dat zij heel veelzijdig zijn in hun dienstenpakket. Zo heeft Van Berkum tijdens de verbouwing van ons thermencomplex de elektriciteitsleidingen aangebracht én geadviseerd over diverse toepassingen als verlichting en centraal schakelen. Ook onze tuinverlichting hebben zij ontworpen en geïnstalleerd. Wat ik verder prettig vind, is dat Van Berkum openstaat voor nieuwe dingen. Ze draaien hun hand niet om voor het installeren van de wat minder gebruikelijke verlichting als fiberverlichting. Deze verlichting gebruiken wij voor het maken van decoratieve sterrenhemels in onze rustruimtes.

Zeker een pré is dat Van Berkum altijd voor haar klanten klaar staat. Als bijvoorbeeld het licht uitvalt, is er binnen een paar minuten een monteur bij ons bedrijf om de storing te verhelpen. Deze snelle service is van levensbelang, gezien de ruim tweehonderd gasten die op zo’n moment in onze thermen verblijven.”

>Website Thermen Lucaya