Naar hoofdinhoud

Johan van der Putten

Synthon

“Je hoeft maar te bellen en het wordt voor je geregeld.”

Synthon is een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf met het hoofdkantoor in Nijmegen. In 2004 werd dat hoofdkantoor uitgebreid met een nieuw pand met 5 verdiepingen, bestaande uit een entree, receptie, laboratorium, een 15 meter hoge opslaghal en ruim 40 kantoren. Van Berkum Klimaat en Duurzaam adviseerde en installeerde een warmtepomp- en een warmteterugwinningsinstallatie, een state-of-the-art elektrotechnische installatie en een uitgebreid datanetwerk. Sindsdien is Van Berkum installatietechnisch ‘hofleverancier’ van Synthon.

Ook tijdens een grootschalige renovatie van een pand in 2012 werd Van Berkum ingeschakeld voor alle technische werkzaamheden, inclusief het algemene projectmanagement. Dat betekende dat Van Berkum ook de coördinatie verzorgde van alle overige betrokken partijen. Van bouwkundige partijen tot kantoormeubilairleverancier en van schilder tot de leverancier van vloerbedekking. Het hele project werd in zeer korte tijd (1 maand) en binnen het budget (zonder meerwerk) gerealiseerd.

‎Johan van der Putten (Head Facility Management bij Synthon) vertelt: ‘Toen ik in 2007 de werkzaamheden van mijn voorganger overnam, maakte ik ook kennis met Rob van Berkum. Die wist bijna meer over Synthon dan ik..! Hij kent ons bedrijf door en door en heeft aan een half woord genoeg om te begrijpen wat we willen. Dat is het voordeel van een langdurige relatie. Van Berkum Klimaat en Duurzaam is voor ons gewoon part of the family, een betrouwbare partner. Of het nu gaat om onderhoud, verbouwingen of projecten, je hoeft maar te bellen en het wordt voor je geregeld.’

> Website Synthon