Naar hoofdinhoud

Jelle van Gangelen

Hotel de Weverij

“Kamers keurig op tijd gereed, dankzij flexibele inzet van Van Berkum” – Jelle van Gangelen, directeur en eigenaar

“Afgelopen jaren hebben we Hotel de Weverij in Oss volledig gemoderniseerd. Bij die upgrade hoorde ook een goed klimaatbeheersingssysteem; het hotel kreeg een energiezuinig centraal airco-systeem met voor alle 48 gastenkamers een individueel regelbare airco. Die draait nu inmiddels al weer een tijdje, geheel naar tevredenheid.

Van Berkum voerde dit project voor ons uit, in twee fasen van elk een maand. Voor ons was het belangrijk dat de werkzaamheden in zo’n kort mogelijke tijd plaatsvonden, zodat we snel weer al onze kamers beschikbaar hadden. Van Berkum nam het gehele installatietraject van de airco voor haar rekening. Dus ook het boorwerk, dakwerk, leidingwerk en de elektra-voedingen. Prettig dat alles zo geregeld was met deze all-in installatie. We hadden er geen omkijken naar.

Ook voor onze aanwezige gasten moest er zo min mogelijk overlast zijn. Want terwijl Van Berkum hard aan het werk was draaide het hotel gewoon door. Dit vereiste veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen van de installateur. Gelukkig konden we goed overleggen met de mensen van Van Berkum, werd er netjes gewerkt én was alles op het afgesproken moment klaar. We konden onze gasten snel weer in ons luxe hotel ontvangen.”

>Website Hotel de Weverij