Naar hoofdinhoud

Profiel

“Meedenken gaat voor ons verder dan alleen de techniek waarvoor we verantwoordelijk zijn.”

Open minded

Van Berkum Klimaat en Duurzaam is een open minded bedrijf dat staat voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid. Ons uitgangspunt bij de ontwikkeling en toepassing van techniek is altijd de gebruiker ervan. Zo maken we de vertaalslag van techniek naar toegepaste techniek. Het resultaat: toekomstbestendige totaaloplossingen die passen bij uw budget en planning.

Meedenken

Onze opdrachtgevers en partners bieden we ons team van deskundige mensen. Met hart voor het vak en een schat aan kennis en ervaring. Daardoor kunnen we anticiperen op de meest uiteenlopende situaties. En – proactief – met u meedenken. En dat gaat voor ons verder dan alleen de techniek waarvoor we verantwoordelijk zijn.

Onze medewerkers

Onze medewerkers bieden we een professionele werkomgeving waarbinnen zij zich verder kunnen ontwikkelen. We hebben regelmatig vacatures beschikbaar. Als erkend leerbedrijf bieden we aankomende vakmensen een inspirerende leerplaats waar ze in de praktijk ervaring kunnen opdoen met het beroep waarvoor ze worden opgeleid.

Neem voor meer informatie contact met ons op.