Nooit meer in de rij voor een oplaadpunt - Van Berkum Naar hoofdinhoud

Nooit meer in de rij voor een oplaadpunt

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Dat is niet zo vreemd, want het is goed voor het milieu én goed voor je portemonnee. Je betaalt minder belasting en stroom is goedkoper dan gas, diesel of benzine. Mede dankzij deze voordelen zijn er inmiddels ruim 725.500 deels of volledig elektrische auto’s in ons land. Daar staan zo’n 81.000 openbare laadpalen tegenover. Inderdaad ja, dat zijn er relatief weinig.

Een eigen oplaadpunt is altijd beschikbaar
De kans bestaat dus dat u achteraan mag aansluiten in de rij wachtenden voor een openbaar oplaadpunt. Dat kan gelukkig ook anders: met een professioneel oplaadpunt op eigen terrein. Dat is betrouwbaar en altijd beschikbaar en bovendien kan de auto veilig en dichtbij worden geparkeerd. En als u kiest voor een snellader (op krachtstroom) kunt u in no time weer elektrisch op pad.

Installatie vraagt om deskundigheid
We maken het niet spannender dan het is: een oplaadpunt is in feite niets anders dan een stopcontact. Maar de installatie ervan vraagt wél om deskundigheid. Want er valt nogal wat te kiezen: welk vermogen wilt u (en is daar dan een extra groep voor nodig), komt het oplaadpunt op openbaar terrein (en moet er dus beveiligingssoftware op), kunnen uw klanten er ook gebruik van maken (en wilt u dus het bedrijfslogo op het display), wilt u automatische verrekening, enzovoort.

Combineer met zonnepanelen
Van Berkum Klimaat en Duurzaam heeft alle kennis in huis die nodig is om u te informeren over de mogelijkheden, zodat u de beste keuze kunt maken. Een professionele partij zorgt ervoor dat u snel, vakkundig en voordelig het laadpunt krijgt dat bij u past; aan de muur, vrijstaand, of met vaste kabel, zodat u niet elke keer de laadkabel uit de auto hoeft te halen. En schrijft u groen met een hoofdletter? Dan adviseren wij u graag over de installatie van zonnepanelen om zelf stroom mee op te wekken voor uw oplaadpunt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van oplaadpunten en zonnepanelen? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl