Nooit meer in de rij voor een oplaadpunt?

nieuwsbrief-eigen-oplaadpunt

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Dat niet zo vreemd, want het is goed voor het milieu én goed voor je portemonnee. Je betaalt minder belasting en stroom is goedkoper dan gas, diesel of benzine. Mede dankzij de fiscale voordelen zijn er inmiddels zo’n 40.000 deels of volledig elektrische auto’s in ons land. Daar staan circa 9.000 openbare laadpalen tegenover. Inderdaad ja, dat zijn er relatief weinig.

De kans is dus groot dat u achteraan mag aansluiten in de rij wachtenden voor een openbaar oplaadpunt. Maar gelukkig kan het ook anders: met een professioneel oplaadpunt op eigen terrein. Dat is betrouwbaar en altijd beschikbaar en bovendien kan de auto veilig en dichtbij worden geparkeerd. En als research project evaluation u kiest voor een snellader (op krachtstroom) kunt u in no time weer elektrisch op pad.

Een oplaadpunt is in feite niets anders dan een stopcontact. We maken het niet spannender dan het is. Maar de installatie ervan vraagt wél om deskundigheid. Want er valt nogal wat te kiezen: welk vermogen wilt u (en is daar dan een extra groep voor nodig), komt het oplaadpunt opopenbaar terrein (en moet er dus beveiligingssoftware op), kunnen uw klanten er ook gebruik van maken (en wilt u dus het bedrijfslogo op het display), enzovoort. Van Berkum Klimaat en Duurzaam heeft alle kennis in huis die nodig is om u te informeren over de mogelijkheden, zodat u de beste keuze kunt maken.

En als elektrotechnisch specialist kunnen we snel, vakkundig en voordelig bij u een oplaadpunt, aan de muur of vrijstaand, installeren. En schrijft u groen met een hoofdletter? Dan adviseren wij u graag over de installatie van zonnepanelen om zelf stroom mee op te wekken voor uw oplaadpunt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van slimme oplaadpunten? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl.