Volgt u een opleiding tot airco-monteur? Doe ervaring op bij Van Berkum!

Van Berkum: een erkend leerbedrijf

Volgt u momenteel een opleiding tot aircomonteur? Of bent u een cursus of opleiding aan het volgen zodat u in de nabije toekomst warmtepompen kunt installeren? Een leerbedrijf kan dan heel veel voor u betekenen. De in de theorie opgedane kennis kunt u bij zo’n leerbedrijf namelijk gelijk in de praktijk brengen. Van Berkum is zo’n leerbedrijf waar jonge vakmensen in stagevorm een inspirerende leerplaats aangeboden krijgen. Op deze manier kan de gewenste en benodigde praktijkervaring opgedaan worden. Wij hebben gedurende een dergelijke stageperiode regelmatig contact met docenten van de stagiairs. Op deze manier weten we zeker dat de werkelijke dagelijkse bezigheden goed aansluiten bij de stof die in de opleidingslessen aan de orde is gekomen. Door deze werkwijze mogen wij ons een erkend leerbedrijf noemen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als erkend leerbedrijf? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Lees verder “Volgt u een opleiding tot airco-monteur? Doe ervaring op bij Van Berkum!”

Van Berkum: installaties voor duurzame en aangename werkplekken!

Wordt ook tevreden klant bij Van Berkum!

Bij Van Berkum zijn wij gespecialiseerd in alle zaken die te maken hebben met klimaatbeheersing, installatietechnieken, onderhoud en duurzaamheid van en in panden. Veel van onze opdrachtgevers zijn bedrijven. Of beter gezegd: ondernemers die van hun bedrijfspand een comfortabele en energiezuinige werkplek wensen te maken. Wist u dat Van Berkum al voor vele uiteenlopende opdrachtgevers tal van projecten heeft gerealiseerd? Sommige van deze opdrachtgevers zijn zelfs al enkele decennia tevreden klant. Lees hieronder waar deze tevredenheid vandaan komt.

Lees verder “Van Berkum: installaties voor duurzame en aangename werkplekken!”

Pizza Hut Express

Pizza Hut Express terug in Nederland

Ondanks het feit dat 90 % van de Nederlanders de naam Pizza Hut Express kent, zijn er 15 jaar lang geen vestigingen in Nederland geweest van deze franchise onderneming. Maar dit verandert nu echter in snel tempo. Na het openen van de eerste vestiging op Utrecht Centraal worden momenteel de volgende locaties verbouwd tot nieuwe Pizza Hut Express vestigingen.

Lees verder “Pizza Hut Express”

Waarom is preventief onderhoud belangrijk?

Zorg dat uw airconditioning of warmtepomp blijft functioneren.

Fijn dat u kunt genieten van de koeling van de airconditioning of van de warmte van de warmtepomp. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat de apparatuur goed blijft functioneren. Niets vervelender dan dat de techniek u in de steek laat, juist op het moment dat u deze het hardst nodig heeft. Zorg daarom voor preventief onderhoud.
Lees verder “Waarom is preventief onderhoud belangrijk?”

Wonen en werken in een comfortabel binnenklimaat?

Missers bij gebruik van airco

In kantoren, bedrijfspanden en woonhuizen draait de airconditioning op dit moment volop. Airconditioning is niet meer weg te denken uit onze samenleving omdat comfortabel binnenklimaat langzamerhand een voorwaarde aan het worden is. Zeker in het bedrijfsleven is binnenklimaat een hot item, omdat dit een behoorlijke invloed heeft op de productiviteit van mensen. Helaas betekent een airco hebben niet in alle gevallen dat het ook goed toeven is.

Lees verder “Missers bij gebruik van airco”

5 redenen om nú zonnepanelen te plaatsen!

Investeren in zonnepanelen. Dat lijkt nu interessanter dan ooit. Want de rente is laag en de prijs-kwaliteitverhouding van zonnepanelen is sterk verbeterd. Maar in de praktijk komt er nogal wat bij kijken; het aanbod is enorm en sinds kort zijn de wettelijke (veiligheids)eisen waaraan de installatie moet voldoen, aangescherpt. En de hamvraag blijft natuurlijk: wat levert het nou precies op?

Lees verder “5 redenen om nú zonnepanelen te plaatsen!”

Zonnestroom!

Deze bewoner gaat nu lekker verdienen aan zijn zelf opgewekte stroom!

nieuwsbrief-eigen-oplaadpunt

Nooit meer in de rij voor een oplaadpunt?

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Dat niet zo vreemd, want het is goed voor het milieu én goed voor je portemonnee. Je betaalt minder belasting en stroom is goedkoper dan gas, diesel of benzine. Mede dankzij de fiscale voordelen zijn er inmiddels zo’n 40.000 deels of volledig elektrische auto’s in ons land. Daar staan circa 9.000 openbare laadpalen tegenover. Inderdaad ja, dat zijn er relatief weinig.

Lees verder “Nooit meer in de rij voor een oplaadpunt?”