Nieuw magazijn en kantoor voor Hoogland Medical

Dit voorjaar voerde Van Berkum twee grote verbouwingen uit bij Hoogland Medical in Oss. Eerst werd op een nieuwe locatie een nieuw magazijn opgezet en ingericht. Daarna werd een deel van het oude magazijn verbouwd tot kantoorruimte met een hypermodern callcenter.

Weinig overlast

“Voor ons was het belangrijk dat ons werk zo goed mogelijk door kon lopen. Wij leveren direct aan huis.

Veel mensen zijn afhankelijk van hun hulpmiddelen en daarmee ook van ons. Dat kun je niet even stilzetten”, aldus Frank van der Heijden, managing director van Hoogland Medical in Oss. Om dus niet teveel overlast te ondervinden vroeg het bedrijf aan drie partijen om de verbouwing in zijn geheel te uit handen te nemen. Koppens Architecten was verantwoordelijk voor de plannen en gps tracker begeleiding, Bouwbedrijf Berghege was bouwkundig aannemer en Van Berkum technisch aannemer.

Eén partij voor alle installaties

Van Berkum verzorgde de volledige technische coördinatie: van afvoeren tot ventilatie, van keukenaansluitingen tot sanitair, van computernetwerk tot verwarming en van beveiliging tot verlichting. En natuurlijk de airco, mét warmteterugwin-systeem. “De dames op de werkvloer zijn erg te spreken over hun nieuwe werkplek met het juiste kantoorklimaat”, vertelt Frank. “Rob van Berkum en zijn monteurs denken heel goed mee. Zowel in mogelijkheden als in prijs. Hoe kan het toch nog wat voordeliger, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. In 2006 merkten we dat al toen ze een verbouwing voor ons mee uitvoerden. Daarom ook nu weer de keuze voor Van Berkum. We zijn erg tevreden; alles is geheel opgeleverd volgens afspraak en planning.” Hoogland Medical is een medisch speciaalzaak voor diabetes-, incontinentie-, stoma- & wond hulpmiddelen.