Minder energiekosten en meer woon- en werkcomfort?

Traditionele brandstoffen worden schaarser en duurder. De energierekening laat daar doorgaans geen misverstand over bestaan. Alternatieven, zoals wind- en zonne-energie, zijn weliswaar voorhanden, maar grootschalige toepassing daarvan is nog niet in zicht. Wél zien we steeds meer kleinschalige toepassingen. Zowel particulieren als bedrijven laten steeds vaker duurzame energiesystemen installeren.

Dat is niet verwonderlijk. Het wordt namelijk financieel steeds interessanter om te kiezen voor duurzaamheid. De technologie achter deze systemen wordt steeds geavanceerder, waardoor het rendement toeneemt en de terugverdientijd afneemt. Bovendien zorgt de geavanceerde technologie voor ongekende toepassingsmogelijkheden en optimaal woon- en werkcomfort. De warmtepompinstallatie is daar een goed voorbeeld van. De warmtepompinstallatie onttrekt warmte aan de omgeving (bodem, lucht of water) en zet deze om naar een hogere óf lagere temperatuur. De installatie kan zowel verwarmen als koelen. Het binnenklimaat wordt dus, ongeacht het seizoen, met één systeem geregeld, centraal of individueel per ruimte. Dat gebeurt bovendien opmerkelijk efficiënt. Dat betekent: lage energiekosten en optimaal en duurzaam totaalcomfort in huis of bedrijf. Van Berkum Klimaat en Duurzaam is merkonafhankelijk specialist op het gebied van duurzame energiesystemen en is u graag van dienst met een verstandig advies en het ontwerp, de uitvoering en het onderhoud van een warmtepompinstallatie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van warmtepompen? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl