Kaal Masten: ‘Stroomopwaarts met Van Berkum’

Kaal Masten is als zeer innovatief bedrijf continue bezig om zich te verbeteren. Duurzaamheid en energiezuinigheid zijn daarbij speerpunten. Dat blijft niet alleen bij woorden en bij toepassingen voor de klanten van Kaal Masten. Ook binnen het eigen bedrijf heeft duurzaamheid continue de aandacht. Afgelopen jaar bouwde Kaal wederom een hal bij, voor de uitbreiding van de productie.

Van Berkum was verantwoordelijk voor de elektrotechnische installatie. Voor de verlichting is gekozen voor zeer energiezuinige LED high-bay armaturen. Een laag verbruik en een zeer lange levensduur – 5 jaar all-in-garantie op de verlichting – zijn hierbij de grote voordelen. En het licht is ook nog eens erg mooi, zeker in vergelijking met conventionele TL-armaturen.

Jos van den Hurk, directeur van Kaal Masten, sprak bij een eerdere samenwerking al lovende woorden over Van Berkum: “In een productiebedrijf zijn elektra- en energievoorziening van essentieel belang. Met name de continuïteit ervan. Om dit te garanderen heeft Kaal Masten gekozen voor een vaste partner; Van Berkum Advies en Techniek. Door onze jarenlange relatie hebben wij bij calamiteiten de zekerheid van een goede service. En krijgen we gedegen advies voor preventief onderhoud of vernieuwingen aan het elektronetwerk. Kortom, met Van Berkum stroomopwaarts.”