Fors besparen op verlichting?

Fors besparen op verlichting?

Kies voor duurzaamheid

De keuze van verlichting wordt voor een groot deel bepaald door de situatie waarin ze wordt gebruikt. Een bedrijfshal, een hotelkamer, een parkeerplaats, een restaurant of een kantoor; het ene geval vraagt om functionaliteit, het andere geval om sfeer en soms moet het een combinatie van die optimaal presteert in vrijwel alle omstandigheden en ook nog eens verbluffend zuinig is, is ledverlichting.

Ledverlichting

  • verbruikt tot 50% minder energie;
  • heeft een zeer lange levensduur;
  • is uitstekend bestand tegen koude, trillingen en schokken;
  • heeft een zeer korte terugverdientijd.

Kleureffecten

Bovendien is led uitermate geschikt voor gericht licht (spotlights) en voor het creëren van kleureffecten. Ledverlichting bevat geen infrarood licht of UV en is daardoor zeer geschikt voor verlichting van lichtgevoelige materialen en kunstwerken. En doordat led geen warmteverlies kent, is het veel brandveiliger dan andere verlichting. De investering in het installeren van ledverlichting laat zich snel terugverdienen. Niet alleen door de enorme besparing op energiekosten, maar ook doordat de installatie van ledverlichting onder de Energie-Investeringsaftrek valt. Die aftrek levert u een besparing op de investering op van 10% netto. Op het gebied van ledverlichting is er helaas ook veel kaf onder het koren. Daarom: Steek uw licht op bij Van Berkum Klimaat en Duurzaam! Wij voorzien u graag van een verstandig advies over energiezuinige ledverlichting. En uiteraard kunnen wij ook de installatie en het onderhoud van ledverlichting voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van energiezuinige ledverlichting? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl