Energiekosten besparen? Laat uw airco keuren!

U hebt een klimaatinstallatie. Want u weet dat een gunstig binnenklimaat een positief effect heeft op de arbeidsproductiviteit. En dat ook apparatuur, zoals computers, beter functioneert in een stabiel klimaat. Maar wat weet u eigenlijk over de energieprestaties van uw klimaatsysteem? Om daar inzicht in te krijgen kunt u een keuring laten uitvoeren.

Sinds 2013 is zo’n keuring eens per vijf jaar zelfs wettelijk verplicht voor klimaatinstallaties met een koelvermogen van 12KW of meer. Tijdens de keuring beoordeelt van Berkum, een NVKL-erkende expert, de energieprestaties van de installatie.

De bevindingen worden samengevat in een heldere adviesrapportage. De rapportage geeft niet alleen inzicht in de energieprestaties, maar bevat ook aanbevelingen voor aanpassingen die de prestaties van uw installatie optimaliseren. En dat levert u heel wat voordelen op:

  • energiebesparing en dus kostenbesparing
  • meer comfort
  • optimaal werkklimaat
  • minder kans op storingen
  • lagere CO2-uitstoot

Van Berkum Klimaat en Duurzaam is als specialist op het gebied van koudetechniek en klimaatbeheersing door NVKL erkend voor het uitvoeren van keuringen en aanpassingen van klimaatinstallaties. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat de werkzaamheden snel en grondig en met minimale hinder uit te voeren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van airco-keuringen? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl