Energie besparen = geld verdienen!

Zowel particulieren als bedrijven laten steeds vaker zuinige en duurzame energiesystemen installeren. De technologie wordt geavanceerder, waardoor het rendement van deze systemen toeneemt en de terugverdientijd afneemt. Het wordt dus financieel steeds interessanter om te kiezen voor duurzaamheid. Ook al omdat er voor de aanschaf en aanleg van een duurzame installatie aantrekkelijke subsidies en financieringsvormen zijn.

Innovatieve technologische ontwikkelingen brengen nieuwe toepassingsmogelijkheden voort. Zoals de hybride warmtepompinstallatie. Die combineert het beste van twee werelden. In een hybride installatie werkt de warmtepomp namelijk slim samen met een gasgestookte hr-107 combiketel. De warmtepomp voorziet in de standaardbehoeften en de cv-ketel gaat alleen aan bij piekgebruik. Dat betekent: altijd optimaal comfort tegen de laagst mogelijke kosten.

Overweegt u nieuwbouw of renovatie van woning of bedrijfspand, dan is het de moeite waard u te laten informeren over de aanleg van een (hybride) warmtepompinstallatie. Want de gebruikskosten van warmtepompen zijn substantieel lager dan van een cv-ketel. En de aanschafkosten van zo’n (hybride) systeem kunnen prima worden opgevangen door gebruik te maken van subsidies en speciale financieringsvormen. Als merkonafhankelijk specialist op het gebied van duurzame energiesystemen is Van Berkum Klimaat en Duurzaam u graag van dienst met een verstandig advies en het ontwerp, de uitvoering en het onderhoud van een (hybride) warmtepompinstallatie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van warmtepompen? Bel 0412 – 631 635 of mail info@van-berkum.nl