Custom made koelinstallatie voor Hovu-vlees

Hovu Vlees in Heesch is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het verwerken en verhandelen van varkensvlees voor de vleeswaren en snackindustrie en de horeca in Nederland en België. De huidige eigenaren Geert en Sjors de Koning namen in 2007 Christ Lommers vleesveredeling aan de Reggestraat in Oss over.

Dit jaar werd deze fabriek uitgebreid zodat zowel Hovu als Christ Lommers voortaan op één locatie gevestigd zijn. Voor de uitbreiding bouwde samenwerkingspartner Van Berkum een custom made koel- en vriesinstallatie voor diverse ruimten.

Er werd gekozen voor een energiezuinige installatie volgens de E.I.A.-regeling met een nauwkeurig regel- en bewakingssysteem. Dit systeem kunnen de medewerkers van Hovu op afstand aansturen. Eigenaar Geert de Koning: “Prettig aan online samenwerking is dat Van Berkum alle ins en outs van ons bedrijf kent. Op basis daarvan en door een scherpe analyse vooraf geeft Van Berkum ons voortdurend goed en doordacht advies. De installaties werken bovendien naar behoren. Dus ik ben dik tevreden”.