Airco Tilburg - Airconditioning service - Van Berkum Naar hoofdinhoud

Airco Tilburg

Uw gezondheid staat voorop

Wat veel mensen niet weten is dat verkeerde of verouderde airco in Tilburg ernstige schade aan uw gezondheid kan brengen. Dan staat de airconditioning bijvoorbeeld foutief ingesteld. Of er hebben zich bacteriën en schimmels genesteld in de filters. Met als gevolg: hoofdpijn, verkoudheid en langdurige ziektes in Tilburg. Voorkom deze ellende door Van Berkum Advies en Techniek is te schakelen. De expert op het gebied van installatietechniek en airconditioning. Wij zijn uw ervaren en betrouwbare partner. Voor de realisatie van uw airco in Tilburg, voor de airco service, het advies, tot en met het onderhoud.

Wij bieden airco service én onderhoud in Tilburg

Een gemiddeld bedrijf in airconditioning biedt u gekleurd advies. Helaas met vaak hun eigenbelang voorop. Zo wordt door hen bijvoorbeeld alleen de duurste airco zonder buitenunit geadviseerd. Een standaard bedrijf in de installatietechniek is vaak alleen in te schakelen voor het uitvoeren van een klus. Daarna ziet of hoort u ze niet meer. Wij werken heel anders. Wenst u airco in Tilburg? Dan gaan wij eerst uitvoerig met u in gesprek. Wij bepalen aan de hand van uw wensen en pand wat het beste past. Wij werken hierbij merkonafhankelijk. Na de installatie houdt onze service nog niet op. Zo bieden wij grondig onderhoud aan. Hierdoor blijft uw installatie in Tilburg optimaal functioneren. Kortom, kies niet voor zomaar een bedrijf in de installatietechniek of een aanbieder van airconditioning. Kies voor het advies, de service en het onderhoud van Van Berkum.[vc_column width=”1/2″]

Benieuwd naar ons aanbod in airco (zonder buitenunit)?

Voor iedereen in Tilburg hebben wij de juiste airconditioning. Zo hebben wij al diverse bedrijven en particulieren mogen helpen aan de juiste producten en installaties. Zij werken en wonen nu in een veel gezonder klimaat, waardoor hun comfort, gemak en prestaties enorm verhoogd zijn. U kunt bij ons terecht voor:

  • Art Cool-serie van LG
  • Airco zonder buitenunit
  • Warmtepompinstallaties
  • Koeltechnische installaties
  • Design wandmeubel van Daikin

[vc_column width=”1/2″]airco Tilburg

Verbeter uw woon- en werkleven met airconditioning

Wilt u zorgelozer, gezonder en comfortabeler wonen en werken in Tilburg? Schakel dan onze experts in de installatietechniek in. U benadert hen door contact op te nemen met Van Berkum Advies en Techniek. Dit kan per e-mail via info@van-berkum.nl, telefonisch via 0412 – 631635 of vul ons online contactformulier in. Vertel ons wat uw wensen zijn aangaande airco (zonder buitenunit). Dan bent u straks wellicht één van de gelukkige eigenaren van optimale airco in Tilburg.