Naar hoofdinhoud

Airco Nijmegen

Uw adviseur, regisseur en engineer

Als u op zoek bent naar prettige en energiezuinige airco in Nijmegen, maak dan kennis met Van Berkum Advies en Techniek. Onze ervaren en vakbekwame specialisten in airconditioning en installatietechniek zorgen ervoor dat u kunt werken en leven in een prettiger afgesteld klimaat. Dit komt zowel uw gezondheid als uw werkprestaties in Nijmegen ten goede. U hoeft ook niet te vrezen dat de kwaliteit van uw airconditioning op den duur keldert. Wij bieden namelijk airco service en onderhoud aan. Getuige onze vele lange en prettige relaties levert dit u een hoop gemak en comfort op. Benader ons om erachter te komen of wij ook voor u de juiste airco in Nijmegen kunnen realiseren.
[vc_column width=”1/2″]

Onze oplossingen in installatietechniek in Nijmegen

Veel woningen en bedrijfspanden zijn nog voorzien van traditionele airconditioning. Energievretend, luid en vaak slecht afgesteld. Besluit daarom te kiezen voor nieuwe airco in Nijmegen. Onze oplossingen zijn energiezuinig, fluisterstil en comfortverhogend. En deze kenmerken zijn blijvend dankzij onze airco service. Tijdens dit onderhoud reinigen wij onder andere de filters. De kans dat uw airco (zonder buitenunit) te koud staat afgesteld of te droge lucht verspreidt is daardoor uitgesloten. Heeft u ook interesse in deze service? Bepaal dan eerst samen met onze experts voor welk product u wilt gaan:

  • Wenst u energiezuinige airco zonder buitenunit in Nijmegen?
  • Of dacht u aan een complete elektrotechnische installatie?
  • Een airconditioning installatie behoort ook tot de mogelijkheden
  • Ook voor warmtepompsystemen zit u bij ons goed
  • Wij installeren zelfs zonnepanelen

Waar kiest u voor?

[vc_column width=”1/2″]airco nijmegen

Uw partner in advies, service en onderhoud

Of u nou vrijblijvende informatie wenst over een airco zonder buitenunit of een gehele installatie wilt laten realiseren in uw pand in Nijmegen, bij Van Berkum Advies en Techniek bieden wij u een klantgerichte oplossing. Graag vertellen wij u dat onze producten binnen de installatietechniek voldoen aan alle wettelijke vereisten. Als bedrijf zijn wij aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Kortom, als u graag zaken doet met een professionele partner die volop betrokken is vanaf het eerste advies tot de uitvoering én het onderhoud daarna, dan moet u bij Van Berkum zijn.

Benieuwd naar uw oplossing in airconditioning?

Zoals gezegd leveren wij klantgerichte oplossingen in Nijmegen. Puur maatwerk in airco (zonder buitenunit). Bent u benieuwd naar wat voor u het meeste rendement oplevert binnen de airconditioning en installatietechniek? Neem contact op met Van Berkum Advies en Techniek via telefoonnummer 0412 – 631635 of e-mailadres info@van-berkum.nl.. Of vul uw wensen en vragen aangaande airco in Nijmegen in op ons online contactformulier.