Naar hoofdinhoud

Airco Eindhoven

Voor een betere gezondheid

Wist u dat de kwaliteit van uw airco in Eindhoven in relatie staat tot uw gezondheid en die van uw eventuele medewerkers? Hoe beter de airconditioning, hoe beter de klimaatbeheersing. Hoe beter de gezondheid, hoe beter de werkprestaties! De experts van Van Berkum Advies en Techniek weten dit als geen ander. Zij hebben zich daarom laten specialiseren in airconditioning en installatietechniek. Onze oplossingen in Eindhoven zijn energiezuinig, comfortabel en gebruiksvriendelijk. Bovendien leveren wij uitvoerige airco service en tijdig onderhoud. Dus als u behoefte heeft aan blijvende optimale airco in Eindhoven, dan is Van Berkum uw partner.

[vc_column width=”1/2″]

Wat omvat onze installatietechniek in Eindhoven zoal?

Dat een goed werkende airconditioning van groot belang is voor uw gezondheid, dat wist u misschien al wel. Maar welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de installatietechniek is u wellicht niet zo bekend. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van airco zonder buitenunit in Eindhoven? Gelukkig staan de adviseurs van Van Berkum Advies en Techniek voor u klaar om u te voorzien van maatwerk airco oplossingen en service. En vergeet ons zorgvuldige onderhoud niet. Benieuwd naar welke oplossing voor u het beste resultaat levert? Kan dat bijvoorbeeld airco zonder buitenunit in Eindhoven zijn? Of is een warmtepompsysteem wellicht efficiënter? Wij zijn uw specialist op het gebied van:

  • Installatietechniek (klimaattechniek, elektrotechniek en koudetechniek)
  • Airconditioning installaties (verwarmen, koelen, ontvochtigen)
  • Duurzame oplossingen (zonnepanelen, warmtepompsystemen)

[vc_column width=”1/2″]airco eindhoven

Onze service onderscheidt zich op deze punten

Natuurlijk zijn wij niet het enige bedrijf dat gespecialiseerd is in airco in Eindhoven. Maar wij zijn wel de meest complete aanbieder in airconditioning. Wij zijn uw betrokken partner vanaf het eerste gesprek tot aan de uitvoering en het onderhoud. Wij leveren u de meest complete service. Bovendien bieden wij enkel maatwerk oplossingen, volkomen klantgericht. En wij zijn aangesloten bij alle relevante brancheorganisaties. Dat we uitsluitend werken met producten die voldoen aan alle wettelijke vereisten mag dan ook geen verrassing zijn. Kortom, schaf uw airco (zonder buitenunit) aan bij Van Berkum Advies en Techniek.

Hoe benadert u uw partner in airconditioning?

Van Berkum Advies en Techniek levert u graag de beste airco (zonder buitenunit) in Eindhoven. U hoeft hiervoor enkel de eerste stap te zetten: benader ons met uw wens of verzoek. Dit kan telefonisch via 0412 – 631635, per mail via info@van-berkum.nl. of vul ons contactformulier in. Dan helpen wij u graag aan de meest energiezuinige airco (inclusief onderhoud) in Eindhoven.