Naar hoofdinhoud

Airco Den Bosch

Voor advies, realisatie en onderhoud

Heeft u behoefte aan airco in Den Bosch? Kies dan voor de energiezuinige, comfortabele en gebruiksvriendelijke oplossingen van Van Berkum Advies en Techniek. Wij lopen voorop in de wereld van airconditioning en installatietechniek. Het belang van een goede klimaatbeheersing in Den Bosch moet niet onderschat worden. Dankzij de juiste airconditioning, met bijbehorende airco service en regelmatig onderhoud, houdt u uw eigen gezondheid en daarmee uw werkprestaties op hoog niveau. Laat ons u adviseren over onze mogelijkheden aangaande airco in Den Bosch.

Uw partner in installatietechniek in Den Bosch

[vc_column width=”1/2″]Graag vertellen wij u in enkele zinnen waarom Van Berkum Advies en Techniek uw ideale partner is op het gebied van installatietechniek en airconditioning. Ten eerste opereren wij als all-inclusive bedrijf. Zo leveren wij klantgericht advies, installeren probleemloos uw airco (zonder buitenunit) in Den Bosch, bieden zorgvuldige airco service en passen tijdig en betaalbaar onderhoud toe. Een tweede groot voordeel is dat wij aangesloten zijn bij alle relevante brancheorganisaties, zoals UNETO-VNI en NVKL.Vanzelfsprekend is ons bedrijf VCA-gecertificeerd. Dat biedt u zekerheid en vertrouwen. Dit is terug te vinden in ons derde punt: onze producten voldoen aan alle wettelijke eisen. Zo werken wij conform de wettelijke F-Gassen certificering en PED-regelingen. Bent u op zoek naar airco (zonder buitenunit) in Den Bosch? Kies dan voor Van Berkum Advies en Techniek. Wij leveren:

  • Klimaattechniek
  • Elektrotechniek
  • Koudetechniek
  • Airconditioning installaties
  • Duurzame oplossingen

[vc_column width=”1/2″]airco den bosch

Schakel onze service in

Het is niet vreemd als u zelf geen idee heeft welke vorm van airconditioning het beste past bij uw pand en bedrijfsvoering. Wilt u graag de meest energiezuinige airco in Den Bosch? Bent u benieuwd naar de voordelen van een airco zonder buitenunit? Of wenst u meer informatie over onze oplossingen in de installatietechniek? Wat uw wensen ook zijn: leg ze neer bij onze specialisten van de afdeling Service. Zij bieden u klantgericht advies, maatwerk oplossingen en vertellen u meer over ons onderhoud.

Bel Van Berkum voor de beste airconditioning

Kortom, wenst u optimale airco (zonder buitenunit) in Den Bosch? En wilt u graag een partner vinden waar een gedegen contract voor onderhoud mee afgesloten kan worden? Bel dan met Van Berkum Advies en Techniek via telefoonnummer 0412 – 631635. Mailt u liever? Gebruik dan e-mailadres info@van-berkum.nl. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen aan de beste airco in Den Bosch.