Van Berkum: installaties voor duurzame en aangename werkplekken!

Wordt ook tevreden klant bij Van Berkum!

Bij Van Berkum zijn wij gespecialiseerd in alle zaken die te maken hebben met klimaatbeheersing, installatietechnieken, onderhoud en duurzaamheid van en in panden. Veel van onze opdrachtgevers zijn bedrijven. Of beter gezegd: ondernemers die van hun bedrijfspand een comfortabele en energiezuinige werkplek wensen te maken. Wist u dat Van Berkum al voor vele uiteenlopende opdrachtgevers tal van projecten heeft gerealiseerd? Sommige van deze opdrachtgevers zijn zelfs al enkele decennia tevreden klant. Lees hieronder waar deze tevredenheid vandaan komt.

Het belang van een perfect doordachte elektrotechnische installatie

Een goed doordachte elektrotechnische installatie is in elk pand de basis voor vele gemakken. Dit behelst heel relevante zaken als snelle netwerkverbindingen, flexibele werkplekken en de integratie van verlichting, klimaatbeheersing en beveiliging. Deze installatie is uiteindelijk dan ook een hoofdvoorwaarde voor efficiënt, comfortabel en veilig werken. De toepassingsmogelijkheden van deze complexe techniek zijn zo goed als grenzeloos. Dat moet ook wel, want geen enkel bedrijfspand is hetzelfde. Panden zijn allemaal verschillend qua vormgeving, grootte, volume, isolatie en ventilatie. Dat maakt onze dienstverlening ook zo enorm interessant. Daarom heeft elke opdrachtgever bij ons een eigen vakkundige gids: onze elektro-experts. Zij loodsen u graag door het woud van mogelijkheden. Daarbij denken ze niet in standaardoplossingen, maar in oplossingen op maat.

Waarin onderscheidt Van Berkum zich?

Bij Van Berkum zetten wij in op intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers. Dit houdt in dat er sprake is van proactieve kennisuitwisseling, ondersteund door slimme werkmethodieken en natuurlijk vakmensen met de nodige expertise. Zo realiseren wij een toekomstbestendige totaaloplossing die past binnen de mogelijkheden van uw budget en planning. Concreet mag u van ons verwachten dat wij naast kennis van zaken de volgende voordelen bieden:

  • Nauwe samenwerking met opdrachtgevers en partners
  • Korte lijntjes met vaste aanspreekpunten binnen Van Berkum
  • Een betrouwbare partner die afspraken nakomt
  • Door vroegtijdige kennisuitwisseling installeren we slim, duurzaam en kostenefficiënt
  • Een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is

Meer informatie? Neem contact op

Heeft u interesse in onze producten of wilt u nog meer weten over onze werkwijze? Dan doet u er goed aan om snel contact op te maken, zodat we eens kennis kunnen maken. Onze deskundige en ervaren vakmensen schuiven graag in een vroegtijdig stadium aan om mee te denken over uw plannen. Wij wisselen graag vroegtijdig kennis uit, zodat we zo slim, duurzaam en kostenefficiënt mogelijk kunnen installeren. Met andere woorden: als u ons bijtijds contacteert, dan kan dat voor u op termijn besparingen opleveren. Bel 0412-631635 of stuur een e-mail naar info@van-berkum.nl en kom er snel achter wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van elektrotechnische installaties!