“Van Berkum Projects regisseert het gehele installatieproject. Dat werkt tijd- en kostenbesparend.”

Slimmer, sneller en goedkoper

De markt van nu vraagt om totaaloplossingen. Om nieuwe manieren om slimmer, sneller en goedkoper te kunnen bouwen. Ons antwoord daarop: Van Berkum Projects. Deze speciale afdeling regisseert uw gehele elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatieproject. Van advies en ontwerp tot en met beheer en onderhoud. Dat werkt tijd- en kostenbesparend. Vooral in complexere trajecten, waar veel verschillende disciplines bijeen komen, zoals bij nieuwbouw en renovatie van utiliteitsgebouwen.

  • Betere doorlooptijden, minder faalkosten. Door een proactieve uitwisseling van informatie weten we in een vroegtijdig stadium waar de knelpunten zitten. Zo realiseren we een slimme planning waarin alle werkzaamheden zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. Dat betekent: betere doorlooptijden en minder faalkosten.
  • Eén geïntegreerde oplossing. Door onze intensieve samenwerking met andere specialisten realiseren we een toekomstbestendige totaaloplossing die past bij uw budget en planning.
  • Eén aanspreekpunt. Voor al uw vragen en verzoeken kunt u bij één en dezelfde persoon terecht. Die zorgt voor een gestructureerde afhandeling en terugkoppeling.
  • Minimale coördinatiekosten. Er gaan voor u geen werkuren verloren aan contacten en afstemming met allerlei leveranciers. U hebt uw handen vrij voor uw core business.

Neem voor meer informatie contact met ons op.