Zakelijke klimaatbeheersing: airconditioning op kantoor

Van Berkum zorgt voor een optimaal werkklimaat op elk moment van de dag. Afgestemd op wat mensen prettig vinden. Als merkonafhankelijk specialist zoekt Van Berkum altijd naar klantspecifieke oplossingen. Daarbij staat de techniek geheel in dienst van uw bedrijfsproces. Van Berkum volgt daarin de wettelijke richtlijnen. Door de brede expertise kan Van Berkum bovendien een allround installatietraject voor u verzorgen, bv. voor de airconditioning op kantoor. Van advies en ontwerp tot uitvoering en onderhoud. De vele langlopende relaties zijn een bewijs van de toegevoegde waarde van Van Berkum. Airconditioning op kantoor: bij Van Berkum zit u goed!

Bij Van Berkum kunt u o.a. terecht voor een airconditioning installatie, energiezuinige airco, warmtepomp systeem of complete elektrotechnische installatie.

Warmtepompinstallatie

Met een warmtepompinstallatie kunt u met slechts één systeem zeer nauwkeurig het totale klimaat in uw kantoor regelen. Maar dat is nog niet alles. Een warmtepompinstallatie biedt u nog veel meer voordelen.

Van Berkum heeft voor elk kantoor de ideale airconditioning. Probleemloos geïnstalleerd, energiezuinig, comfortverhogend en fluisterstil in elegant design.

Van Berkum als Partner

Wilt u uw omzet verhogen door uw aanbod uit te breiden met energiezuinige klimaatsbeheersingsinstallaties? Maak dan kennis met Van Berkum, een merkonafhankelijk klimaatspecialist met een gegarandeerd product die uw taal spreekt en denkt vanuit de klant. Van Berkum is flexibel en heeft naast kennis van klimaattechniek ook verstand van elektrotechniek. Van Berkum haalt bovendien het maximale uit zichzelf en heeft de beste keuze voor de klant.

Lees over de ervaringen met Van Berkum van jarenlange samenwerkingspartner Johan van Leeuwen, mede-eigenaar Boink Project en Energiemanagement.

Geïnteresseerd in airconditioning op kantoor? Neem vrijblijvend contact op met Van Berkum via 0412631635 of e-mail info@van-berkum.nl.