De mooiste airco’s, opvallend maar niet aanwezig

Van Berkum heeft de mooiste airco’s van diverse kwaliteitsmerken. Stijlvol, innovatief en compact. Opvallend, maar bescheiden aanwezig. Voor maximaal comfort en een perfect binnenklimaat. De airco’s van Van Berkum zijn energiezuinig en luchtzuiverend. Fluisterstil en toepasbaar in elke ruimte.

  • LG Art Cool Inverter panel: innovatief en oogstrelend
  • LG Art Cool Inverter mirror: modern en superslank
  • Design Wandmodel Daikin: stilste airco ter wereld

Art Cool-serie van LG

Neem bijvoorbeeld de elegante Art Cool-serie van LG, een welkome afwisseling voor de conventionele styling van airconditioners. Effen kleuren of compleet artwork? Dankzij het verwisselbare front worden de unieke ontwerpen in een handomdraai een stijlvol onderdeel van uw eigen interieur. De Art Cool-serie bestaat uit verschillende modellen en uitvoeringen. Aan u om de vormgeving te bepalen:

Art Cool Inverter panel

De Art Cool Inverter panel van LG is innovatief en oogstrelend, vormgegeven als een wissellijst. Met een slanke (129 mm) en gevoelige belijning die tot de verbeelding spreekt. Deze airco is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De airco zorgt voor een snelle, gelijkmatige koeling of verwarming.

Art Cool Inverter Mirror

De LG Art Cool Invertor Mirror biedt met zijn zachtglanzende oppervlak, moderne design en superslanke ontwerp een passend kader voor uw eigen unieke stemming en persoonlijkheid. De eenvoudig te verwisselen panelen zijn leverbaar in drie kleuren. Dankzij de gracieuze vormgeving past deze airco goed in alle kamers van uw huis.

Meer informatie over de verschillende modellen en uitvoeringen? Bel 0412631635 of e-mail info@van-berkum.nl.

Design wandmodel van Daikin

Het design wandmodel van Daikin is zeer stijlvol, licht en compact. Het voorpaneel is gemaakt van doorzichtig materiaal met een mat oppervlak, waardoor het model een luxueuze uitstraling heeft. Niet voor niets heeft dit model in Japan de Good Design Award gewonnen, een prestigieuze onderscheiding op het gebied van industrieel ontwerp. Het design wandmodel van Daikin doet vrijwel onhoorbaar zijn werk en koelt en verwarmt zeer energiezuinig.

Meer informatie? Bel 0412 631 635 of e-mail info@van-berkum.nl. Of download de brochure van Daikin.