Pizza Hut Express

Pizza Hut Express terug in Nederland

Ondanks het feit dat 90 % van de Nederlanders de naam Pizza Hut Express kent, zijn er 15 jaar lang geen vestigingen in Nederland geweest van deze franchise onderneming. Maar dit verandert nu echter in snel tempo. Na het openen van de eerste vestiging op Utrecht Centraal worden momenteel de volgende locaties verbouwd tot nieuwe Pizza Hut Express vestigingen.

Complete verbouwing

Samen met de eigenaren van de franchise formule zorgt van Berkum Projects ervoor dat een vestiging compleet wordt verbouwd. Het begint vaak met een goede inventarisatie van de huidige situatie om daarna te slopen en te demonteren. Vervolgens worden van een betonnen skelet tot en met de afwerking alle zaken onderhanden genomen. Als van Berkum Projects klaar is, hoeft alleen maar de apparatuur te worden aangezet en kunnen de pizza’s worden gebakken!

Turn-key

Een dergelijke opdracht kan alleen naar wens

worden uitgevoerd met een selecte groep bedrijven,

waarbij van Berkum Projects het gehele traject organiseert.

Een zogeheten turn-key oplossing.

Samenwerking

De samenwerking tussen de verschillende partijen is essentieel, aangezien in zeer korte tijd de complete renovatie moet zijn gerealiseerd. Dit vraagt nauw overleg, een goede verstandhouding en veel inhoudelijke kennis van ieders specialisme. Hier is echt sprake van TEAMwork, anders zou dit niet te realiseren zijn!

Vestiging Almere

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de vestiging in Almere.

Ook hier wordt in een zeer korte bouwtijd de gehele vestiging omgetoverd naar de wensen en eisen van Pizza Hut Express.

2018

In 2018 en de jaren daarna, zullen meerdere vestigingen volgen. De eigenaren zijn daarom nu volop op zoek naar geschikte locaties, die passen bij Pizza Hut Express.

Uitrollen formule

Deze samenwerking zorgt ervoor dat de eigenaren van Pizza Hut Express zich volledig kunnen richten op het ontwikkelen en uitrollen van de franchise formule. Op deze manier kan heel Nederland binnen enkele jaren genieten van de lekkerste pizza’s!